OCU KOJI JE POKUŠAO DA SILUJE ĆERKU (13) ODREĐEN PRITVOR: Počeo da joj skida donji veš, baka joj pritrčala u pomoć, pa je monstrum UBO NOŽEM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađu ćerku, koja ima 12 godina, navodno je oterao kod majke, a kod ćerke koja ima 13 godina je ostao i priljubio je uz sebe, a takođe ju je grlio i ljubio

OCU KOJI JE POKUŠAO DA SILUJE ĆERKU (13) ODREĐEN PRITVOR: Počeo da joj skida donji veš, baka joj pritrčala u pomoć, pa je monstrum UBO NOŽEM!

Foto: RINA, Shutterstock

Otac je u pijanom stanju pokušao da siluje ćerku koja ima samo 13 godina kod sela u blizini  Kruševca, nakon što se vratio kući u alkoholisanom stanju. Navodno se on se vratio u alkoholisanom stanju i legao u sobu gde mu spavaju dve ćerke, saznaje "Kurir".

Mlađu ćerku, koja ima 12 godina, navodno je oterao kod majke, a kod ćerke koja ima 13 godina je ostao i priljubio je uz sebe, a takođe ju je grlio i ljubio. Navodno, devojčica je počela da se opire dodirima. On je pustio da zaspi, a onda joj je skidao veš.

- Kada je zadremala, osetila je da počinje da joj skida donji veš i tada je počela da vrišti što je čula majka koja je dotrčala - kaže izvor za Kurir.


Osumnjičeni je navodno povredio i devojčicinu baku, koji je najverovatnije pokušala da smiri situaciju, te joj je naneo tešku telesnu povredu kuhinjskim nožem.


Određen je pritvor osumnjičenom ocu u trajanju do 30 dana odlukom Višeg suda u Kruševcu. Osim krivičnog dela silovanje u pokušaju, na teret mu se stavlja i delo nasilje u porodici zbog nanešene teške telesne povrede devojčicinoj baki.

Prema saznanjima, osumnjičeni je bio u alkoholisanom stanju prilikom ovog nemilog događaja.

Ovaj slučaj izazvao je veliku pažnju javnosti i osudu zbog brutalnog ponašanja osumnjičenog oca. Nadležni organi preduzimaju dalje korake kako bi zaštitili žrtve i procesuirali osumnjičenog. Očekuje se da će se postupak dalje razvijati u skladu sa zakonskim procedurama, a javnost prati razvoj događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Marko

15.05.2024 13:32

Tipican primer tradicionalne srpske porodice, da vide ovi sa Zapada kako treba da izgleda jedna normalna porodica, a ne tamo neki izopaceni zapadni degenerici!!!