"ZNAM DA NIJE BIO CVEĆE, ALI ON JE MOJ SIN"! U Portugaliji misteriozno nestao navijač Zvezde Nemanja Arsenović! PO OVIM SLUČAJEVIMA GA ZNA CELA SRBIJA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

14.05.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka kaže da joj se sin poslednji put javio sa neke benziske pumpe 11. februara, ali ne zna tačno u kojoj je državi bio.

"ZNAM DA NIJE BIO CVEĆE, ALI ON JE MOJ SIN"! U Portugaliji misteriozno nestao navijač Zvezde Nemanja Arsenović! PO OVIM SLUČAJEVIMA GA ZNA CELA SRBIJA! (VIDEO)

Foto: Tiktok/nemanja_arsenovic3

Navijač Crvene zvezde Nemanja Arsenović nestao je u februaru 2023. godine u Porugaliji, a njegova majka je na "TikToku" uputila apel za pomoć.

 

@nemanja_arsenovic3 Zelela bih samo da saznam istinu o svom detetu, svesna sam da on nije bio cvece ali ja sam majka i kao majka zelim na sve moguce nacine dodjem do istine. #spain #portugal #missingperson ♬ original sound - nemanja_arsenovic_arsa86

 

- Želim da dođem do prave istine. Svesna sam da moj sin nije bio cveće, ali on je moj sin, i nije bio ni najgori. Meni treba samo istina, da dođem do mog deteta šta god da je u pitanju. Samo želim da dođem do njega. Molim vas, podelite video, ne bi li došla do istine. Meni kao majci treba istina gde je moj sin, šta mu se desilo. To hoću da znam, šta god da je, hoću istinu i da pronađem moje dete. Gde god da je. Patika njegova ako je ostala, hoću da je pronađem - rekla je njegova majka kroz suze.

Ona kaže da joj se sin poslednji put javio sa neke benzinske pumpe 11. februara, ali ne zna tačno u kojoj je državi bio.

- Poslednjih godinu ili dve je živeo u Portugalu. Od tada se ne javlja, evo već druga godina. Obratila sam se svim mogućim institucijama u zemlji, pisala sam evropskim državama. Iz Portugama sam dobila zvanično da se dogodio sukob između dve beogradske grupe i da je u jednoj grupi bio navodno i moj sin i da sumnjaju na loš ishod, ali ništa od toga još nije zvanično jer je istraga u toku - dodala je njegova majka.

Inače, Nemanja Arsović je poznat po nizu incidenata u Srbiji. Njegovo ime pominjalo se u javnosti 2018. godine kada je, kako se sumnja, zakucao automobilom u kuću poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu. Za njim je tada bila raspisana poternica.

Krivični dosije je, piše Blic, počeo da puni još sa 14 godina. Od 2000. do 2006. godine, za nepunih šest godina, Arsenoviću je napisano čak 14 krivičnih prijava. Mahom zbog nasilničkog ponašanja, ali i napada na službeno lice. Takođe, 2006. godine je bio osumnjičen i za teško ubistvo.

Arsenoviću je suđeno zbog ubistva Dejana Divića (30) i ranjavanje njegovog brata Nebojše koje se dogodilo 14. decembra 2006. godine. On je prvostepenom presudom osuđen na deset godina zatvora, dok su njegovi saradnici Ilija Vilotić, Branimir Matić i Aleknsadar Miljić dobili po deset, odnosno 11 i sedam godina zatvora. Presudom Apelacionog suda u aprilu 2013. godine, kazne su im delimično smanjenje, pa je Arsenović umesto deset dobio sedam godina zatvora. Ova presuda je ukinuta jer mu je suđeno dok je bio u bekstvu. Na ponovljenom suđenju, Arsenović je oslobođen krivice.

Arsenović je hapšen i zbog pucnjave ispred jednog poznatog prestoničkog kluba jer se sumnjalo da je pucao u noge Nikoli, jednom od trojice braće Vavić, koji je navijač Partizana.

Najpre je bio sumnjičen za pokušaj ubistva, a ona je Arsenoviću optužnica preinačena u nanošenje teških telesnih povreda.... Druđio se i sa Lazarom Vukićevićem, jednim od žrtava klana Veljka Belivuka.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading