ŠOK U HUMSKOJ: Jedan od ključnih fudbalera želi da napusti Humsku!

Autor:

Sport

10.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanute nezadovoljan u Partizanu.

ŠOK U HUMSKOJ: Jedan od ključnih fudbalera želi da napusti Humsku!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana se suočavaju sa teškom situacijom ove sezone, sa 16 bodova manje od Crvene zvezde i eliminacijom u polufinalu Kupa Srbije od strane večitog rivala. Ipak, crno-beli zauzimaju drugo mesto na tabeli, sa samo bodom više od TSC-a, što im donosi nadu za plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona naredne sezone.

Jedan od ključnih igrača Partizana, Frenk Kanute, uskoro će napustiti klub, iako je potpisao ugovor do 2026. godine prošlog leta. Ovaj mladi Senegalac nije bio u mogućnosti da se nametne kao standardan član tima zbog povrede kolena koja ga je mučila tokom većeg dela sezone. Takođe, postoje naznake da je nezadovoljan tretmanom u klubu, što bi mogao biti jedan od razloga za njegov odlazak.

Foto: Starsport

 

Kanute se suočio sa problemima od samog početka sezone, kada je povreda kolena dovela do toga da bude van terena tokom većeg dela vremena. Osim toga, postojale su i spekulacije o njegovom privatnom životu koje su uticale na percepciju klupskog rukovodstva i trenera. Sve ovo je dovelo do toga da Kanute nije uspeo da pokaže svoj pun potencijal u dresu Partizana.

Ovo će predstavljati novi izazov za klub, koji je već prošao kroz rekonstrukciju tima prošle sezone, ali bez željenih rezultata na terenu. Sa novim prelaznim rokom na vidiku, Partizan će biti u potrazi za novim zadnjim veznim, što je postala svojevrsna tradicija na Topčiderskom brdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading