ZVEZDA SLAVI SEDMU UZASTOPNU TITULU, A BIVŠI RATNIK CRVENO-BELIH PORUČUJE: ''Najdraža mi je ona prva!''

Autor:

Sport

10.05.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Pozvao bih sve naše navijače da dođu 25. maja na stadion, kao i da pruže podršku našim momcima'' - jasan je Krstičić.

ZVEZDA SLAVI SEDMU UZASTOPNU TITULU, A BIVŠI RATNIK CRVENO-BELIH PORUČUJE: ''Najdraža mi je ona prva!''

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda ostvario je neverovatan uspeh osvajanjem sedme uzastopne titule šampiona Srbije. Ovaj izuzetan podvig nosi dodatnu simboliku, budući da je Nenad Krstičić, fudbaler koji je nosio dres sa brojem 7 prethodne sezone, odlučio da završi svoju igračku karijeru. Ipak, Krstičić i dalje neguje veliku ljubav prema klubu, te se rado seća nezaboravnih proslava osvojenih titula.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Krstičić je izrazio svoje čestitke klubu, upravi, treneru i saigračima na impresivnom uspehu. Istakao je da je ponosan što je bio deo ekipe koja je započela niz osvajanja titula, te je istakao značaj šefa stručnog štaba, Vladana Milojevića, koji je bio ključna figura u ostvarenju ovog rekorda. Posebno je naglasio podršku navijača, pozivajući ih da se okupe na stadionu i pruže podršku ekipi.

 

- Pre svega želim da čestitam mom klubu, upravi, šefu, igračima i navijačima na osvojenoj sedmoj uzastopnoj titulu. Drago mi je što sam bio deo ekipe koja je započela niz, kao i što je naš šef Miloje sada deo toga i što će imati priliku da osvoji rekordnu, četvrtu uzastopnu duplu krunu. Sve je počelo od njega, tako da zaslužuje i ovaj rekord. Što se proslave tiče ne sumnjam u naše navijače, uvek nam prirede spektakl za pamćenje i znam da ce tako biti i ovog puta. Pozvao bih sve naše navijače da dođu 25. maja na stadion, kao i da pruže podršku našim momcima, koji su to zaslužili, a zatim da slavimo svi zajedno - poručio je bivši fudbaler Zvezde.

Krstičić je istakao da mu je najdraža prva titula.

. Iskreno, sve osvojene titule su mi drage, ali najviše pamtim onu prvu. To je bio početak velike i moćne Zvezde - jasan je Nenad Krističić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading