MOĆNA PORUKA ANGELINE TOPIĆ PRED POČETAK DIJAMANTSKE LIGE: Evo šta je poručila srpska atletičarka!

Autor:

Sport

10.05.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Da ispišem neke nove stranice, u kojima mi je glavni cilj da sebe učinim ponosnom'' - ističe Topićeva.

MOĆNA PORUKA ANGELINE TOPIĆ PRED POČETAK DIJAMANTSKE LIGE: Evo šta je poručila srpska atletičarka!

Foto: Starsport

Angelina Topić

Ovog petka se u Dohi održava treći miting Dijamantske lige, a jedna od najzanimljivijih disciplina će biti skok uvis za dame. Naša mlada atletičarka, Angelina Topić, ulazi u takmičenje kao jedna od favoritkinja, nakon što je prošle sezone osvojila treće mesto u Judžinu. Sa svega 18 godina, Angelina se već etablirala među starijim takmičarkama i očekuje se da će i ove sezone ostvariti zapažene rezultate.

Dan pre takmičenja, Angelina je na svom Instagram nalogu podelila inspirativnu poruku, ističući da joj je glavni cilj da sebe učini ponosnom. Mlada atletičarka ističe da je spremna da ispiše nove stranice i da se ne fokusira samo na rezultate, već i na sopstveni razvoj i ostvarenje ličnih kriterijuma.

- Ah ljudi moji, mnogo toga je iza ćoška, napametnije je ni ne razmišljati. Sve šale na stranu, preuzbzđena sam da ispišem neke nove stranice, u kojima mi je glavni cilj da sebe učinim ponosnom ispunivši neke svoje kriterijume i obećanja, među kojima nijedno nije usmereno ni ka jednom rezutlatu ili bilo kakvoj brojci. Iskreno, jedva čekam sve što dolazi - navodi Angelina Topić.

Angelina je već pokazala svoj talenat na velikim takmičenjima, a ove godine je očekuje Evropsko prvenstvo u Rimu, kao i Olimpijske igre u Parizu. Njen najbolji rezultat ove sezone iznosi 1.97, što je čini ozbiljnom konkurencijom za ostale takmičarke, poput Lije Apostolovski, Irine Geraščenko, Julije Levčenko i Elinor Paterson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading