FUDBAL SE VRAĆA NA MALE EKRANE! Evo kada će Turci ponovo na teren

Autor: M. N.

Sport

13.12.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon incidenta nastavlja se takmičenje.

FUDBAL SE VRAĆA NA MALE EKRANE! Evo kada će Turci ponovo na teren

Foto: printscreen/Twitter

Fudbalski savez Turske doneo je odluku o nastavku takmičenja. Predsednik Saveza Mehmet Bujukekši saopštio je danas da će takmičenje u svim ligama biti nastavljeno 19. decembra.

Takmičenje je prekunuto nakon velikog incidenta koji se desio na fudbalskom terenu. Naime, njihov savez je pre dva dana odlučio da prekine takmičenje u svim ligama, pošto je predsednik Ankaragučua Faruk Koča napao sudiju Halila Umuta Melera na terenu po završetku utakmice 15. kola Superlige Turske protiv Rizea.

Sudija Meler je pao na zemlju i dobio nekoliko udaraca nogom u gužvi do koje je došlo pošto je i nekoliko navijača ušlo na teren.

Policija je potom uhapsila trojicu napadača na sudiju, a među njima i Faruka Koču. Meler je proveo dva dana u bolnici, a danas je pušten na kućno lečenje.

- Sve lige će biti nastavljene u utorak, 19. decembra - rekao je Bujukekši.

Sudiju je u bolnici posetio i predsednik Turske, Redžep Tajip Erdogan.

Turski mediji su i objavili razgovor povređenog sudije i prvog čoveka države.

- Zdravo, gospodine Halil. Zaista nam je žao i neka vam bog da ozdravljenje, bog vas blagoslovio. Veoma je tužno gledati ovako nešto i zato što se ovako nešto desilo - rekao je Erdogan: 

- I rekao sam prijateljima, ministru pravde, i ostalim relevantnim prijateljima da treba da uradimo šta god je potrebno u ovom procesu. Neka nas bog izleči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading