KIPRANI ZOVU U POMOĆ: Evo kako se Aris PONOVO obratio Zvezdi!

Autor:

Sport

13.12.2023

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiprani su u susret duelu sa Spartom poslali crveno-belima šaljivu poruku.

KIPRANI ZOVU U POMOĆ: Evo kako se Aris PONOVO obratio Zvezdi!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Fudbaleri Arisa iz Limasola u četvrtak (21.00) dočekaće će na svom terenu ekipu Sparte iz Praga u okviru završnog kola Lige Evrope. Kiprani pred sobom imaju težak zadatak jer im je neophodna pobeda od najmanje dva gola razlike kako bi prestigli svog sutrašnjeg protivnika i plasirali se u nokaut fazu Lige konferencija. U susret najavljenom meču, fudbalski klub iz Limasola se putem društvenih mreža simpatično obratio Crvenoj zvezdi.

Naime, Aris je ove sezone doveo dva fudbalera iz Srbije, Slobodana Uroševića iz Partizana, te Veljka Nikolića iz Zvezde, zbog koga su se su se prethodno i zahvaljivali crveno-belima. 

Ovoga puta, klub iz Limasola je ponovo pozvao Crvenu zvezdu, ali na nešto drugačiji način.

Oni su se na srpskom obratili klubu iz Ljutice Bogdana, baš zbog toga što u narednom meču igraju protiv Sparte iz Praga. Česi su u antologijskom susretu sa crveno-belima dva puta ostali poraženi 2017. godine, a Crvena zvezda je tada došla do grupne faze Lige Evrope, čime je krunisan kvalitetan rad Vladana Milojevića.

- Brate, treba mi tvoj savet - stoji okačeno na na profilu Arisa iz Limasola.

Kiprani su trenutno četvrtoplasirani u C grupi sa četiri boda. Ispred njih je pomenuta praška Sparta sa sedam, dok se na vodećim mestima nalaze Rendžersi i Betis, sa osam, odnoso devet bodova. Aris je već izgubio sve šanse da nastavi takmičenje u Ligi Evrope, ali mu ostaje nada da se na srpski pogon domogne trećeg po snazi evropskog takmičenja. 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading