SVE ZA VOLJENI KLUB! Navijači pola sveta prešli da bi pratili Zvezdu (VIDEO)

Autor:

Sport

19.09.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde došli iz Kanade i Amerike da prate izabranike Baraka Bahara.

SVE ZA VOLJENI KLUB! Navijači pola sveta prešli da bi pratili Zvezdu (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas po srednjeevropskom vremenu gostuju Mančester sitiju, u prvom kolu grupne faze Lige šampiona, a na licu mesta nalazi se izveštač portala Republika.rs.

Izabranici Baraka Bahara imaće veliku podršku na Etihadu protiv Mančestera. Navijače crveno - belih nije sprečilo da dođu u Englesku, čak ni to što se "građani" smatraju apsolutnim favoritom na meču.

Delije su u velikom broju krenule putem Mančestera, kako bi pratili omiljeni klub.

Pojedini su došli čak iz Amerike i Kanade i putovali su čak 16 sati. 

- Prošli smo veliki put. Čak 16 sati smo putovali. Prvo smo došli do Londona, a onda smo nastavili dalje. Ovde smo se okupili, pa ćemo ići zajedno na stadion. Verujem da će doći još navijača. Pijemo ovde pivo i uživamo. Dobro im je pivo - rekao je jedan od navijača. 

S njim se slaže i njegov prijatelj Voja, koji se nada pobedi crveno-belih. 

- Samo neka bude 2:0 za Zvezdu i neka oba da Pavkov. Šalim se naravno. Ja uvek se nadam pobedi i nemam dilemu. Navijam za naš tim i nadam se dobrom meču - rekao je Srbin iz Kanade. 

Svakako da crveno-bele očekuje veliki izazov. Posebno jer je Mančester siti aktuelni šampion Evrope i izabranicima Baraka Bahara neće biti nimalo lako na Etihadu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading