U BUREK I HLEB SE NE DIRA: Trener Partizana GRMEO NA GROBARE, ovo je razlog

Autor:

Sport

02.09.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duljaji su pekaru nazvali "Partizan", to govori o ljubavi prema klubu. Otac mu je preminuo 2020. i zato je pobesneo na uvrede, kažu komšije iz Topole.

U BUREK I HLEB SE NE DIRA: Trener Partizana GRMEO NA GROBARE, ovo je razlog

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Nemoj da mi vređaš familiju, oca i burek! Tim rečima je trener Partizana Igor Duljaj zagrmeo na uvrede navijača koje su stizale s tribina skromno ispunjenog stadiona u Humskoj tokom revanša plej-ofa za Ligu konferencija protiv Nordsjelanda (0:1). Grobari su očigledno bili besni zbog ostanka bez Evrope posle tri godine, ali i katastrofalne situacije u klubu koja je kulminirala debaklom u Danskoj (5:0) i porazom u Beogradu, ostavkom predsednik Milorada Vučelića i protestom navijača na ulicama Beograda.

Republika

Foto: YouTube/Songülün Lezzet Durağı

Burek

Međutim, ništa od toga nije razlog da se udari na čoveka koji je odrastao u Partizanu, bio reprezentativac, a tek ne na njegovu porodicu. To su u razgovoru za Srpski telegraf potvrdile komšije i sugrađani porodice Duljaj u Topoli, gde njegovi i danas vode uspešnu pekaru.

- Pa Duljaji imaju pekaru koja se zove "Partizan". To dovoljno govori o ljubavi prema klubu. Oni se tim poslom bave duže od pola veka. Od kada je Igorov otac Nok preminuo 2020, posao vode njegova braća Joakim i Nenad. Oni pošteno rade svoj posao, zarađuju za život. Svi znamo da se pekaru ne sme dirati u burek i hleb, to je kod njih svetinja - rekao nam je jedan od žitelja Topole, ali je zamolio da ostane anoniman "da se ne bi i on našao na tapetu jer je Topola malo mesto i svi se znaju".

Foto: twitter.com/printscreen

 

Interesantno, Igor je i sam bio uključen u porodičan posao kao dečak, a spletom srećnih okolnosti ga je video Partizan. Otišao je od kuće, posle je igrao s mnogo uspeha u Ukrajini za Šahtjor i bio je odvojen od kuće i porodice.

Foto: Starsport

Grobari u Humskoj


- Igora znam otkad je bio dečak. Njega je otac jedva pustio da ide da gleda prijateljski sudbonosni meč, koji je Partizan igrao u našem mestu. Neko se povredio i nije bilo izmena, pa su pitali Igora u šali da li bi ušao u igru. Odmah je zapao za oko čelnicima crno-belih i ubrzo je prešao u Partizan. Rano se odvojio od porodice, nije živeo s ocem, koji je pre nekoliko godina preminuo. Zato je Duljaj sigurno onako pobesneo jer ne da da mu se diraju porodica i posao, od kog pošteno žive. Na kraju, ko su ti ljudi koji ga vređaju? Čime se oni i njihove porodice bave? Jesu li došli da daju podršku Partizanu u nemogućoj misiji ili da vređaju - dodao je čovek koji redovno kupuje kod Duljaja u pekari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading