PARTIZAN KRENUO U DANSKU: Crno-beli NAPADAJU Nordsjeland!

Autor:

Sport

23.08.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremni su za Evropu...

PARTIZAN KRENUO U DANSKU: Crno-beli NAPADAJU Nordsjeland!

Foto: FK Partizan

Poslednja prepreka pred grupnu fazu UEFA Lige konferencija za Partizan je dvomeč sa danskom ekipom Nordsjelanda sa kojom crno-beli igraju u četvrtak, 24. avgusta 2023. godine.

Jutarnjim čarter letom iz Beograda u 10 časova, igrači Partizana, predvođeni Igorom Duljajem, lete put Kopenhagena, gde će prvu utakmicu, kao i trening dan ranije, imati na stadionu Farum Park, kapaciteta 10.300 posetilaca.

Duljaj je na put poveo 21 igrača i 3 golmana.

Partizan je sa ekipom Nordsjelanda igrao u sezoni 2018/2019 kada je tim predvodio Bata Mirković i tada je u gostima Partizan odneo pobedu 1:2, golovima Gomeša i Zakarića. U revanšu su crno-beli takođe pobedili, rezultatom 3:2, kada su pogađali Miletić, Janković i Marković.

Republika

Foto: star sport

Igor Duljaj

Pravdu će deliti neiskusni sudija iz Izraela Igal Frid.

Frid (31) je u kvalifikacijama za Ligu šampiona delio pravdu na meču Aris - BATE Borisov (6:2), kao i na duelu između Didelanža i Gzire (2:1) u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Prošle sezone vodio je samo jedan meč u grupnoj fazi Lige konferencije, pa do sada ukupno u nogama ima 12 mečeva kvaliIfikacija u evrokupovima, te zbirno 21 internacionalni susret. S druge strane, Frid je dosta cenjen u Izraelu, a ove sezone sudio je meč Superkupa svoje zemlje između Makabija Haife i Beitara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading