ŠOK U HUMSKOJ! UEFA brutalno KAZNILA Partizan!

Autor:

Sport

22.08.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zatvoren i deo tribina na stadionu crno-belih.

ŠOK U HUMSKOJ! UEFA brutalno KAZNILA Partizan!

Foto: FK Partizan

Evropska fudbalska unija (UEFA) novčano je kaznila Partizan sa ukupno 70.000 evra i zatvaranjem dela tribina za 17.000 mesta na narednoj utakmici u evropskim takmičenjima u kojoj će crno-beli biti domaćini.

Razlog tome su ispadi navijača na revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Sabaha.

Kako se navodi u saopštenju, crno-beli su kažnjeni zbog niza propusta na revanš meču trećeg kola kvalifikacija za LK protiv Sabaha koji je odigran 17. avgusta. Partizan je tada posle boljeg izvođenja penala eliminisao Sabah i izborio plasman u plej-of najmlađeg UEFA takmičenja.

Kako stoji u obrazloženju, Partizanu je aktivirana uslovna kazna iz marta ove godine zbog rasističkih povika navijača zbog čega će "crno-beli" morati da zatvore deo tribina za 2.000 mesta.

Republika

Foto: star sport

 

UEFA je kaznila Partizan sa 30.000 evra i zatvaranjem dela tribina na narednom meču u evropskim takmičenjima za još 15.000 mesta zbog diskriminatorskog ponašanja navijača.

Partizan je kažnjen sa 30.000 evra zbog upada pristalica "crno-belih" po završetku meča sa Sabahom, zatim sa 10.000 evra zbog provokativnih poruka navijača, koje su bile uvredljivog karaktera.

U saopštenju se ističe da će "crno-beli" morati da obaveste UEFA-u, koji sektori stadiona u Humskoj će biti zatvoreni za navijače na meču protiv Nordsjelanda.

Prvi meč plej-ofa za plasman u Lige konferencija između Nordsjelanda i Partizana biće odigran 24. avgusta u Danskoj, a revanš je nedelju dana kasnije u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zoran

22.08.2023 21:51

Nisu to navijači već dušmani.