NIKAD BLIŽE SRBIMA! Finale Lige šampiona 2026. ODIGRAĆE se u KOMŠILUKU!

Autor:

Sport

22.05.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA donela konačnu odluku.

NIKAD BLIŽE SRBIMA! Finale Lige šampiona 2026. ODIGRAĆE se u KOMŠILUKU!

Foto: printscreen

Evropska fudbalska unija je na sednici Izvršnog komiteta UEFA, održanoj u Dablinu, odlučila da stadion "Puškaš arena" u Budimpešti bude domaćin finala Lige šampiona 2026. godine. Ova odluka je obradovala mnoge ljubitelje fudbala u Srbiji, zbog relativno male udaljenosti od mađarske prestonice.

Budimpešta je bila jedini kandidat za domaćinstvo finala Lige šampiona 2026, dok je za 2027. godinu jedini kandidat trenutno stadion "Đuzepe Meaca" u Milanu. Takođe, već je odlučeno da će finale 2025. biti održano na "Alijanc areni" u Minhenu. Ovo su veliki događaji za ljubitelje fudbala širom Evrope, koji sa nestrpljenjem očekuju ovakve prestižne utakmice.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

"Puškaš arena" u Budimpešti

UEFA je takođe saopštila da će finale Lige Evrope 2026. biti odigrano na stadionu Bešiktaša u Istanbulu, a 2027. u Frankfurtu, gde su domaćini fudbalera Ajntrahta, dok će utakmica za pehar Lige konferencija za dve godine biti organizovana u Lajpcigu. Ovo pokazuje da su gradovi širom Evrope prepoznati kao odlični domaćini za velike fudbalske događaje.

Uoči finala Lige šampiona između Borusije iz Dortmunda i Reala iz Madrida, fudbalski klub sa "Signal Iduna parka" odlučio se na fenomenalan gest - vodi sve zaposlene na finale koje će se održati 1. juna na stadionu "Vembli" u Londonu. Ovo je primer izuzetne podrške i motivacije koju klub pruža svojim zaposlenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading