TO SE ČEKALO! Levandovski OTKRIO gde NASTAVLJA karijeru!

Autor:

Sport

22.05.2024

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljak ostavio mnoge klubove u čudu.

TO SE ČEKALO! Levandovski OTKRIO gde NASTAVLJA karijeru!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaler Barselone i reprezentativac Poljske, Robert Levandovski, odlučno demantuje glasine o mogućem napuštanju katalonskog kluba u letnjem prelaznom roku, ističući da je fokusiran isključivo na aktuelni tim i narednu sezonu.

Sa ugovorom koji traje do 2026. godine, Levandovski je jasno stavio do znanja da su sve priče nebitne i da je njegov jedini interes trenutno ekipu za koju nastupa.

- Da li ostajem? Priča se o svemu, ali me ne zanimaju te spekulacije. Fokusiran sam samo na Barselonu i narednu sezonu. To je jedino o čemu razmišljam - rekao je Levandovski.

Iako četa Ćavija Ernandeza ove sezone nije uspela da osvoji nijedan trofej, Levandovski veruje da će sledeća sezona doneti znatno bolje rezultate. Izjavljujući da je prethodna sezona iza njih, poljski fudbaler ističe da je cilj fokusirati se na narednu sezonu i postići značajno poboljšanje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Robert Levandovski

Najavljujući svoje planove za finale Lige šampiona između Reala i Borusije Dortmund, Levandovski otkriva da će navijati za svog bivšeg kluba, Borusiju. Iako svestan da je Real uvek favorit, on veruje da je u fudbalu sve moguće i iskreno se nada da će Dortmund uspeti da osvoji prestižno takmičenje.

Levandovski je jasno stavio do znanja da ostaje posvećen Barseloni i da je fokusiran na buduće izazove, dok istovremeno pruža podršku svom bivšem klubu u finalu Lige šampiona. Sa nestrpljenjem se očekuje njegov učinak u narednoj sezoni, dok navijači Barselone i Borusije Dortmund sa nestrpljenjem iščekuju ishod finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading