ŠAMPIONOV ČAS VICEŠAMPIONU! Moćna Zvezda PREGAZILA TSC! Ivanićeve MAJSTORIJE na Marakani (VIDEO)

Autor:

Sport

22.07.2023

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su TSC na stadionu „Rajko Mitić“ rezultatom 3:0 (2:0), u pretposlednjoj proveri pred start sezone.

ŠAMPIONOV ČAS VICEŠAMPIONU! Moćna Zvezda PREGAZILA TSC! Ivanićeve MAJSTORIJE na Marakani (VIDEO)

Foto: Starsport

Lakše nego što se očekivalo, Crvena zvezda je očitala lekciju ekipi koja joj se našla uz rame na kraju prethodnog prvenstva Mozzart Bet Superlige Srbije.

Od početka susreta krenuli su ofanzivno izabranici Baraka Bahara, što im se isplatilo već u 9. minutu, kada su stigli do vođstva.

Sve je krenulo od Osmana Bukarija, koji je oštro centrirao sa desne strane, lopta se odbila nazad reprezentativcu Gane, usledilo je nesebično dodavanje ofanzivcu iz Bačkog Jarka i nepogrešiva realizacija za 1:0.

Samo 18 minuta kasnije mreža Topolčana ponovo se zatresla, pošto je strelac vodećeg gola uputio udarac sa velike daljine, golman TSC-a Ilić je kratko odbio, a na pravom mestu bio je Piter Olajinka i duplirao prednost crveno-belih 2:0.

Do kraja prvog dela, obe ekipe su propustile po jednu priliku. Najpre je Omar Glazer odbranio udarac Jovanovića u padu na isteku 42.minuta, da bi 120 sekundi kasnije na drugoj strani Mitrovićev šut ukrotio Ilić.

Odmah na startu drugog dela, Bukari je mogao da postigne treći gol, posle asistencije supertalentovanog Koste Nedeljkovića, dok je pokušaj Mitrovića zaustavila stativa.

Foto: Starsport

 

Što nije njemu pošlo za nogom, ispravio je Žan Filip Kraso u 60. minutu. Ovog puta Mitrović se našao u ulozi asistenta reprezentativcu Obale Slonovače, koji je neometan iz blizine poslao loptu u mrežu gostiju – 3:0.

Oba trenera su u nastavku meča promenila kompletne postave, tempo je malo splasnuo, pa nije viđeno više golova. 

Crveno-beli su do kraja rutinski priveli posao kraju i upisali novi, šesti, trijumf u pripremnom periodu, a poslednju proveru imaće 26. jula na Marakani protiv Fjorentine od 20 časova.

CRVENA ZVEZDA – TSC 3:0 (2:0)

STADION: „Rajko Mitić“.

STRELCI: Ivanić 9, Olajinka 27, Kraso 60.

CRVENA ZVEZDA: Glazer (od 72. Popović) – Mijailović (od 60. Spajić), Dragović (od 60. Milunović), Rodić (od 70. Leković) – Stamenić (od 60. Ado) – Bukari (od 60. Lučić), Kangva, Ivanić (od 60. Šljivić), Mitrović (od 60. Azarov) – Kraso (od 60. Mijatović), Olajinka (od 46. Nedeljković).

TSC: Ilić – Krstić, Stojić, Čalušić – Cvetković, Radin (od 46. Kuveljić), Stanić, Đakovac, Petrović – Pantović, Jovanović.  Od 75. minuta su igrali: Milovanović, Mirčevski, Milosavljević, Antonić, Kuveljuć, Krpić, Ćirković, Cvetinović, Vlalukin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading