TO SE ČEKALO! Vlahović ODGOVORIO na ponudu PSŽ-a! Sada je sve JASNO!

Autor:

Sport

16.07.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac pred odlaskom iz Torina.

TO SE ČEKALO! Vlahović ODGOVORIO na ponudu PSŽ-a! Sada je sve JASNO!

Foto: Tanjug/AP

Napadač "orlova" Dušan Vlahović je prihvatio ponudu čelnika Pari Sen Žermena i od transfera iz Juventusa u rekove "svetaca" ga dali samo dogovor na relaciji Pariz - Torino oko visine obeštećenja, tvrdi specijalizovani francuski fudbalski portal "Foot Mercato".

Kako navodi pomenuti izvor, Vlahović je prihvatio petogodišnji ugovor sa platom od 11 miliona evra bruto (devet miliona neto) i sad je preostalo da se čelnici Juventusa i PSŽ-a dogovore oko visine obeštećenja.

Navodi se i da je PSŽ spreman da u transfer uključi i nekog fudbalera, pominju se Julijan Draksler, Hugo Ekitike i Karlos Soler.

 

 

Iz Juventusa su poručili da cena 23-godišnjeg reprezentativca Srbije nije manja od 90 miliona evra, a narednih dana očekuju se zvanični pregovori dve strane, zaključuje "Foot Mercato".

Podsetimo, za usluge Srbina interesovanje su ranije pokazali Čelsi i Bajern, koji su očito, izgubili trku za golgeterom "orlova.

Dušan Vlahović je u Torino stigao prošle zime iz Fjorentine, u transferu vrednom 75 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading