MEGAPREOKRET! Vlahović ide iz Torina, ali ne u Čelsi! Stigla ASTRONOMSKA ponuda za Srbina!

Autor:

Sport

15.07.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golgeter menja sredinu ovog leta.

MEGAPREOKRET! Vlahović ide iz Torina, ali ne u Čelsi! Stigla ASTRONOMSKA ponuda za Srbina!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Iako se činilo da je prelazak Dušana Vlahovića u redove Čelsija blizu realizacije posla, Juventus nije pristao na ponudu "plavaca", pa srpski reprezentativac ipak neće igrati naredne sezone na Stamford bridžu.

Prema najnovijim informacijama, trener Pari sen Žermena Luis Enrike izričit je u nameri da angažuje golgetera "orlova", od koga je Bajern iz Minhena i definitivno odustao.

To svedoči i potez Vlahovićevog agenta Darka Ristića, koji je stupio u kontakt sa šampionom Francuske, pa mu je uprava "svetaca" predočila ozbiljnost u nameri da dovede bivšeg napadača Fjorentine, kao i da će veoma brzo započeti pregovore sa "starom damom".

Dobro obavešteni Nikolo Skira prenosi da je PSŽ za Vlahovića spremio petogodišnji ugovor s neto platom od 10.000.000 evra po sezoni!

 

 

Čelnici Juventusa su voljni da saslušaju sve ponude, kao i da prodaju svog igrača, ali ne po svaku cenu. Torinezi su procenili Dušana na 80.000.000 evra, ali bi po nekim najavama pristali i na 70.000.000 fiksno, uz bonuse koji bi ukupnu vrednost transfera podigli već pomenutu cifru.

Istovremeno, Parižani nameravaju da u posao uključe mladog napadača Uga Ekitikea, sa željom da ga pošalju u Juventus i smanje novčani deo, međutim, teško da će bjanko-neri pristati na takav vid saradnje. Naročito ako se zna da je Ekitike procenjen samo na 20.000.000 evropskih novčanica.

Novi trener Luis Enrike zahteva na dovođenju špica vrhunskog kvaliteta, jer je Mauro Ikardi već sve završio oko prelaska u Galatasaraj, pa PSŽ osim Ekitikea nema klasičnog napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading