ČAST I PRIVILEGIJA! Dragović se dotakao KAPITENSKE TRAKE: Srećan sam što su u meni prepoznali LIDERA!

Autor:

Sport

15.07.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije krio zadovoljstvo iskusni defanzivac.

ČAST I PRIVILEGIJA! Dragović se dotakao KAPITENSKE TRAKE: Srećan sam što su u meni prepoznali LIDERA!

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Aleksandar Dragović stigao je u Crvenu zvezdu u julu 2021. godine i od tada je postao neizostavni deo tima sa Marakane.

Osvojio je dve duple krune i na 96 utakmica u svim takmičenjima postigao je četiri, a namestio jedan gol, te je vremenom stigao i do kapitenske trake koju sada nosi oko ruke.

Bilo je priča da će Dragović napustiti Zvezdu, ali je on ipak ostao u Beogradu i nema dileme da će biti jedan od nosilaca igre u sezoni koja dolazi. Za klupski sajt Aleksandar Dragović dotakao se do sada urađenog na pripremama.

Republika

Foto: facebook.com/crvenazvezdafk

Aleksandar Dragović

 

 

Izuzetno sam zadovoljan pripremnim periodom koji je iza nas, odlično smo trenirali. Veoma brzo smo se prilagodili zahtevima novog stručnog štaba na čelu sa Barakom Baharom, što pokazuju i rezultati. Imamo priliku da sarađujemo sa profesionalcima, koji odlično znaju svoj posao i imaju veliku želju za rad sa igračima, u takvim okolnostima kod fudbalera se javlja dodatna motivacija. Verujem da je ovo tek početak sjajne saradnje - istakao je Aleksandar Dragović, pa se dotakao kapitenske trake koju je dobio da nosi:

- Kapitenska traka u Crvenoj zvezdi je posebna odgovornost, srećan sam što su u meni prepoznali lidera. Velika je čast i privilegija biti na poziciji kapitena. Radujem se predstojećoj sezoni, koja će kao što smo to već mnogo puta ponovili biti istorijska. Direktni smo učesnici Lige šampiona i imaćemo dovoljno vremena da budemo maksimalno spremni i konkurentni u tom takmičenju. Mnogo nam znače i provere protiv ekipa kao što su Fenerbahče i Zenit, sledi 26. jula i utakmica sa Fiorentinom. Želimo da ove sezone naši navijači uživaju u igri Crvene zvezde, verujemo da ćemo ih videti u velikom broju i na meču protiv italijanskog predstavnika, kako bismo na pravi način i uz njihovu neizostavnu podršku zaokružili pripremni ciklus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading