PRETIO PARU, A ONDA SE ZABARAKADIRAO U STAN I PRETIO AKTIVIRANJEM PLINSKE BOCE! Policija odmah reagovala!

Autor:

Svet

03.05.2024

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijski službenici su brzom reakcijom, uz upotrebu sredstava prisile, uhapsili 30-godišnjaka, koji je potom priveden u prostorije policije.

PRETIO PARU, A ONDA SE ZABARAKADIRAO U STAN I PRETIO AKTIVIRANJEM PLINSKE BOCE! Policija odmah reagovala!

Foto: Shutterstock

Muškarac (30) iz Zadra sumnjiči se da je u utorak oko 5.50 uputio ozbiljne pretnje 20-godišnjakinji i 20-godišnjaku, nakon čega se zatvorio u stan i po dolasku policijskih službenika na mesto događaja pokušao da sprečiti službene osobe u obavljanju službene radnje preteći aktiviranjem plinske boce, saopštila je policija.

Policijski službenici su brzom reakcijom, uz upotrebu sredstava prisile, uhapsili 30-godišnjaka, koji je potom priveden u prostorije policije, piše Index.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je državnom tužilaštvu podneta krivična prijava i on je 30. aprila pritvoren.

Podsećanja radi, stanovnici Peščenice u Zagrebu su bili zatečeni glasnom eksplozijom u ranim jutarnjim satima juče, kada je obližnji bankomat raznesen u onome što se čini kao kriminalni incident. Incident se dogodio oko 3:45 ujutro, uzrokujući podrhtavanje prozora i budenje mnogih u blizini. Srećom, nema prijavljenih povreda kao rezultat eksplozije, ali policija aktivno sprovodi istragu na licu mesta.

Jedan stanovnik, koji je probuđen eksplozijom, opisao je svoje iskustvo:

Oko 4 sata ujutro, probudio sam se od eksplozije. Bila je to glasna buka, i naši prozori su se tresli. Odmah sam ustao iz kreveta, ali nisam ništa mogao videti kroz prozor. Kasnije sam saznao da je neko detonirao bankomat koji se nalazi u okviru kladionice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading