"DETONACIJA" NA MARAKANI: Novi potpis u Crvenoj zvezdi - Bahar TRLJA RUKE!

Autor:

Sport

19.06.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest koja će se posebno svideti navijačima šampiona Srbije.

"DETONACIJA" NA MARAKANI: Novi potpis u Crvenoj zvezdi - Bahar TRLJA RUKE!

Foto: Starsport

Marakana

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je danas novi ugovor sa mladim Jovanom Šljivićem, koji će važiti naredne tri godine.

Šljivić će u crveno-beloj opremi zadužiti dres sa brojem sedam, čime su na Marakani pokazali da ozbiljno računaju na ovog fudbalera, što će se posebno svideti delijama, koje najviše vole da u svom timu vide mlade, domaće igraće.

Vezista nije skrivao sreću zbog ovakvog razvoja situacije.

- Presrećan sam što sam produžio ugovor sa voljenim klubom i što danas postajem prvotimac Crvene zvezde, jer je to nešto o čemu maštam od kad sam počeo da igram fudbal. Nikad nisam krio koliko volim Zvezdu, i ovo će samo dodatno da me motiviše za sve što sledi, kako individualno, tako i timski, a siguran sam da su to brojni uspesi. Uveren sam da ćemo u sezoni koja sledi postići izvanredne rezultate na svim poljima i pokazati da je Zvezda na najvišem mogućem nivou. Ponosan sam i što ću nositi broj 7 u Zvezdi, svestan kakve su ga sve legende nosile pre mene, ali duboko verujem da ću sve to opravdati dobrim igrama - sa osmehom će sedamnaestogodišnji plejmejker.

Foto: Starsport

Jovan Šljivić u dresu Grafičara

Poslednjih dana se u medijima pojavila informacija da će Šljivić otići iz Zvezde, zatim da se TSC interesuje za njega, ali, po svemu sudeći, mladi vezista će naredne sezone nositi crveno-beli dres i biće na raspologanju novom treneru, Baraku Baharu.

- Zatim je usledila sezona u Grafičaru gde je na 12 mečeva postigao četiri i namestio još tri gola, što je bio jasan znak za čelnike našeg kluba da darovitog plemjkera koji se najbolje snalazi iza napadača, prekomanduju u seniorski tim. Šljivić je standardni reprezentativac Srbije - navodi klub. 

Jovan Šljivić je rođen 14. oktobra 2005. godine u Kruševcu gde je i počeo da trenira fudbal, a u Zvezdu je stigao kao trinaestogodišnjak i prošao gotovo sve mlađe selekcije kluba, a staž u Omladinskoj školi krunisao je osvajanjem titule u Kadetskoj ligi Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading