SPREMA SE SPEKTAKL: U Arilje stižu fudbaleri Crvene zvezde!

Autor:

Sport

02.06.2023

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je mala opština, Arilje nastavlja da organizuje razna sportska dešavanja. Opština ulaže u sport a sportisti im vraćaju uspesima na domaćim ali i međunarodnim turnirima

SPREMA SE SPEKTAKL: U Arilje stižu fudbaleri Crvene zvezde!

Foto: STC Arilje

Nedavno je na Tari i Zlatiboru održano veliko međunarodno moto takmičenje. Vlada Milutinović i Aleksandar Jovanović, članovi Moto kluba Era iz Arilja  učestvovali su na Svetskom šampionatu u disciplini Xross hard enduro reli. Milutinović je od 300 vozača iz celog sveta u svojoj diusciplini u Ekspert klasi bio 12 plasirani. U okviru SP, održano je i Prvenstvo Srbije i Milutinović je osvojio zlatnu medalju. 

U organizaciji Sportskog Saveza Arilje, Sportsko turističkog centra Arilje i kluba sportskog ribolova Plovak Arilje krajem maja je održano međunarodno takmičenje u sportskom ribolovu Kup Arilja. Učestvovalo je 14 ekipa sa čak 42 takmičara.

Ekipno prvoplasirani su su bili članovi KSR Plovak (Milan Obradović, Dragan Obradović i Milivoje Vasović). Takmičenje je otvorio predsednik lokalnog sportskog saveza Saša Luković. Pehare i medalje delio je i generalni sekretar Sportskog saveza opštine Arilje Darko Rogić.
Republika

Foto: STC Arilje

 

Lepe vesti stigle su i sa Evropskog prvenstva u fudokan karate. Mlada Petra Popović i KK Arilje okitila se srebrnom medaljom u borbama pojedinačno.

- Najvažnije je da ulažemo u decu, ona su naša budućnost. Ali naravno podržavamo i seniorski sport. U Srbiji al ii šire poznati su naši košarkaši iz kluba Klik, rukometaši Arilja, fudbaleri Budućnosti i mnogi drugi - istakao je direktor STC Arilje, Saša Luković.

Ariljci ne staju sa aktivnostima. Već 11. juna zakazana je tradicionalna "Color run" trka. Svi zainteresovani mogu da se prijave preko sajta trka. rs, do šestog juna. U Arilju su u gradskom parku postavili velike šahovske figure i  podlogu. Deca mogu da besplatno uživaju i u ovoj misaonoj igri. Povodom Dana opštine pre nekoliko dana organizovan je turnir Ariljevdan, a odbojkašice Budućnost Nec osvojile su prvo mesto.

A iz FK Budućnosti za 28. jun planiraju spektakl, u okviru 103 godine postojanja ovog srpskoligaša. Kao šlager dana zakazana je utakmica između veterana Budućnosti i beogradske Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading