ZVEZDA BLIZU MEGA POJAČANJA: Crveno-beli spremili više od MILION evra za reprezentativca! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.06.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov transfer je prioritet za klub sa stadiona Rajko Mitić.

ZVEZDA BLIZU MEGA POJAČANJA: Crveno-beli spremili više od MILION evra za reprezentativca! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Prema pojedinim informacijama iz Izraela, golman Omri Glazer želi da napusti redove Hapoela iz Bar Ševe i da se otisne u inostranstvo. Čak je dobio obećanje menadžera da će mu pronaći klub, a kao najveći favorit za njegove usluge pominje se klub iz Srbije - Crvena zvezda.

Međutim, pita se i treća strana odnosno Hapoel sa kojom Omri Glazer ima ugovor do juna 2026. godine, pa se u Beri Ševi nadaju zaradi. 

Ber Ševa je, kako se može čuti, spremna da izađe u susret Crvenoj zvezdi i proda reprezentativca crveno-belima po nešto nižoj ceni. Prema saznanjima "Mozzart sporta" crveno-beli bi morali da daju nešto više od milion evra.

Omri Glazer je imao neka sjajna izdanja protiv Makabija iz Haife, dok je Barak Bahar predvodio Zvezdinog rivala. U prošlogodišnjem finalu Kupa odbranio je u penl seriji skinuo tri jedanesterca. Uspeo je čak i da nadmudri Omera Acilija, najboljeg izvođača u redovima Makabija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading