OGORČEN NA SUDIJE! "Ako kažem nešto, da li ćete mi vi platiti kaznu?"

Autor:

Sport

02.06.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Hit našao krivca za poraz u Bol areni.

OGORČEN NA SUDIJE! "Ako kažem nešto, da li ćete mi vi platiti kaznu?"

Foto: Tanjug/AP

Džimi Batler, Nikola Jokić i Bem Adebajo

Košarkaši Denvera poveli su protiv Majamija sa 1:0 na startu finalne serije NBA lige. Nagetsi su slavili rezultatom 104:93, na krilima srpskog centra Nikole Jokića, koji je ostvario tripl-dabl učinak.

Srbin je utakmicu završio sa 27 poena, deset skokova i 14 asistencija, a sjajno ga je pratio Marej sa 26 koševa (deset proigravanja).

Sa druge strane, Bem Adebajo je bio odličan sa 26 poena i 13 uhvaćenih lopti, Vinsent je dodao 19, a franšizi sa Floride nedostajao je "pravi" Batler, koji je zaustavljen na tek 13 koševa.

Adebajo je posle meča bio vidno revoltiran ali zbog dobro poznatih pravila u NBA o zabrani komentarisanja suđenja nije smeo da “razveže jezik”.

- Ako kažem nešto, da li ćete mi vi platiti kaznu? - upitao je Adebajo novinara koji ga je pitao za suđenje.

- Možda deo - našalio se novinar.

Potom je spustio loptu…

- Osećam da ne smemo ni da pričamo o tome. Ali ne smemo ni da dopustimo rivalu da diktira utakmicu. Mislim da smo uzeli mnogo šuteva sa distance i da smo ih mnogo promašili. Umesto da idemo na koš. Moramo pogledati snimak i vratiti se na tablu za crtanje - rekao je Adebajo, a onda pri odlasku opet dobacio novinaru vezano za suđenje:

- Zašto vas ne kažanjavaju kada pričate o toj temi?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading