LUDNICA U TORINU! Agonija Juventusa se NASTAVLJA! Vlahoviću PONIŠTEN gol! Raspadori OTVORIO šampionski šampanjac! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.04.2023

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa doživeli su treći uzastopni poraz u Seriji A, pošto su u 32. kolu poraženi od Napolija u Torinu rezultatom 0:1 (0:0).

LUDNICA U TORINU! Agonija Juventusa se NASTAVLJA! Vlahoviću PONIŠTEN gol! Raspadori OTVORIO šampionski šampanjac! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Napoli je "preživeo" derbi i golom Đakoma Raspadorija u dubokoj sudijskoj nadoknadi došao do 78. boda u sezoni, pa sada sedam kola pre kraja imaju čak 17 poena više od drugoplasiranog Lacija.

Juventus ima za čim da žali, pošto je u 83. minutu domaćin stigao do vođstva preko Anhela di Marije, koji je na asistenciju Elmasa zatresao mrežu Mereta, ali je VAR tehnologija presudila da je pre pogotka Argentinca postojao prekršaj, pa je njegova majstorija poništena!

Posle bledog izdanja u prvom poluvremenu, daleko više šansi viđeno je u nastavku meča. Za samo 120 sekundi, Napoli je imao dve kolosalne prilike da dođe do gola.

Republika

Foto: Tanjug

 

Najbolju šansu u 70. minutu nije iskoristio Viktor Osimen, koji je pored dvojice čuvara u šensaestercu dobro šutirao, ali je pogodio spoljni deo stative! Juventus je uspeo da se odbrani i izbaci loptu u korner, posle kojeg je ponovo Nigerijac mogao da se proslavi, međutim, njegov udarac sa šest metara glavom završio je u naručju golmana Šćešnog.

Isti igrač je u 73. minutu bio u kolosalnoj prilici, na ubačenu loptu Đovanija di Lorenca, najbolji strelac gostiju tukao je iz prve, ipak, nekoliko metara iznad prečke već savladanog poljskog reprezentativca.

Republika

Foto: Tanjug

 

Srpski reprezentativac Filip Kostić počeo je meč, ali je teren napustio u 61. minutu kada ga je zamenio Federiko Kijeza, dok je Dušan Vlahović tek u poslednjim trenucima dobio šansu. 

Zakasnela odluka trenera Alegrija da na teren pošalje Vlahovića u 90. minutu umesto Milika, obila se o glavu šefu stručnog štaba Juventusa, pošto je samo tri minuta kasnije odbrana domaćih potpisala kapitulaciju, koja ju je koštala trećeg poraza u nizu, čime je izjednačen negativan rekord Torineza.

I pored toga, srpski napadač je uspeo da postigne gol i umalo postao heroj Juventusa, međutim, njegova majstorija u sudijskoj nadoknadi je poništena, pošto je Kijeza pre toga sa loptom napustio gol-aut liniju, pre nego što je uputio asistenciju ka Vlahoviću, koji je bio precizan i zatresao mrežu, ali uzalud.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading