OTVORENA IGRA NA OBE STRANE: Badljevica i Landol odigrali meč sa sedam golova, na kraju se radovao domaći sastav!

Autor:

Sport

23.04.2023

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugom poluvremenu utakmica je mogla da se prelomi na obe strane, ali su domaći bili prisebniji u završnicama akcija.

OTVORENA IGRA NA OBE STRANE: Badljevica i Landol odigrali meč sa sedam golova, na kraju se radovao domaći sastav!

Foto: FK Badljevica

U okviru 17. kola Prve gradske lige Smederevo ekipa Badljevice ugostila je sastav Landola, prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1. 

Republika

Ekipa Badljevice je u ovaj duel ušla sa 14 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za deseto mesto na tabeli, dok je sastav Landola sa tri boda više na deobi osmog mesta. 

Od prvog minuta meča igrači Badljevice su krenuli u ofanzivu i ubrzo su su došli do prednosti.

Aleksandar Milanović je u šestom minutu "načeo" mrežu Landola za veliku radost svojih saigrača i publike koja je bila u solidnom broju na ovom susretu.

Nastavili su sa napadačkom igrom domaći igrači i do kraja poluvremena su uspeli da dupliraju svoju prednost. Uroš Mrdaković je u 28. minutu smestio loptu u mrežu golmana Živojinovića. 

Opustili su se malo domaći igrači posle dva gola prednosti i u nastavak susreta su ušli dosta ležernije što su ubrzo gosti kaznili.

Dejan Živković je posle samo pet minuta igre u drugom poluvremenu smanji zaostatak svog tima na 2:1.

Samo šest minuta kasnije Živković po drugi put na meču šalje loptu iza leđa golmana Ranđelovića, 2:2. Domaći igrači su tom prilikom protestvovali zbog nedosuđenog faula nad njihovim čuvarem mreže, ali promene odluke nije bilo. 

Dosta bolji rival u prvih 20 minuta nastavka su bili gosti, postigli su i dva gola u tom periodu, ali su se kasnije domaći igrači oporavili od šoka i krenuli su i oni sa ofanzivom.

Nizale su se prilike na obe strane, ali je sledeća promena rezultata viđena u 65. minutu. Glavni sudija na meču je posle obaranja domaćeg igrača u kaznenom prostoru Landola pokazao na belu tačku.

Siguran realizator najstrožije kazne za domaću tim bio je Milanović, koji je svojim drugim golom na meču vratio prednost Badljevici, 3:2.

Nije u mnogome situaciju na terenu promenila ponovna prednost na strani domaćina, imali su gosti ubrzo priliku za novo izjednačenje, ali lopta nije završila u golu Badljevice.

Mladi i veoma brzi Tomislav Bulajić je u 78. minutu uspeo da "izigra" par protivničkih igrača, zatim i golmana, nakon čega šalje loptu u mrežu, 4:2.

Pred sam kraj meča posle odlične akcije igrača Landola po levoj strani i ubačene lopte, usled greške golmana domaćih, Živkoviž stiže do nje i šalje je u mrežu za konačnih 4:3.

Badljevica - Landol 4:3 (2:0)

Badljevica: Ranđelović, Milosavljević, Ivković, Radenković, Dimić, Bulajić (od 78' Stojanović), Mrdaković (od 80' Milojević), Pantić (od 70' Mitić), Milanović, Nikodijević, Aleksić

Landol: Ne. Živojinović, Ma. Jeremić, Stanojević, Mi. Jeremić, Ni. Živojinović (od 46' Marković), Krstić, Ne. Živojinović (od 46' Pirić), Živković, Jovanović, Dragutinović, Mitić

Iz redova Badljevice su posle meča za naš portal izjavili:

- Dali smo svoj maksimum, svi smo "izginuli" na terenu i došli smo do toliko čekane pobede, koju smo zaslužili zajedno sa našom publikom. Komšijama svaka čast na fer pleju, ekipa su za respekt i želimo im sve najbolje u daljem toku prvenstva. 

Ovom pobedom napravljen je pored od tri ekipe sa po 17 bodova koje se nalaze na deobi osme pozicije na tabeli, Badljevica, Landol i Železničar 1930.

U sledećem kolu ekipa Landola dočekuje Jezavu, dok Badljevica ide u goste Železničaru 1930.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading