BEZ GOLOVA NA AERODROMU: Igrači oba tima pored mnoštvo prilika nisu uspeli da sprovedu loptu u mrežu!

Autor:

Sport

16.04.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet podela bodova u duelu ova dva tima.

BEZ GOLOVA NA AERODROMU: Igrači oba tima pored mnoštvo prilika nisu uspeli da sprovedu loptu u mrežu!

Foto: FK Badljevica

U okviru 16. kola Prve gradske lige Smederevo ekipa Jezave ugostila je sastav Badljevice, prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.

Republika

Ekipa Jezave je u ovaj duel ušla sa 18 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za šesto mesto na tabeli, dok je sastav Badljevice sa pet bodova manje na desetoj poziciji u ligi.

Od prvog minuta meča viđena je otvorena i ofanzivna igra, sa čestim naletima na polovini protivnika.

Imali su gosti nešto konkrentije prilike pred golmanom Miloševićem, ali lopta nije htela u gol.

Igrači Jezave povremeno su imali "izlete" do protivničkog kaznenog prostora, ali pravog udarca ka golu Badljevice nije bilo.

Na poluvreme se otišlo rezultatom 0:0, jedina stavka upisana u sudijskoj koloni je žuti karton Nikoli Radenkoviću, igraču Badljevice zbog bezobzirnog starta.

Odmah po nastavka drugog dela meča u domaćem taboru je izvršena jedna izmena. Darko Nikolić je ušao sa klupe, dok je ranije na tupiranje otišao Đorđe Krajišnik.

Domaći tim je u drugom poluvremenu bio ofanzivniji, napadali su u nekoliko navrata, pokušavali su da zatresu mrežu golmana Stokića, ali nije bilo promene rezultata.

Sredinom drugog poluvremena uspeli su gosti da zatresu mrežu Jezave, ali je zbog nedozvoljene pozicije isti poništen. 

Imali su domaći igrači posle ove situacije nekoliko izglednih prilika, gostujući igrači su pokušavali da dođu do gola iz kontra napada i brzih promena poseda, ali su mreže na obe strane ostale netaknute.

Pokušala su oba trenera izmenama da promene tok utakmice, ali je susret završen rezultatom 0:0.

Jezava - Badljevica 0:0

Jezava: Milošević, Tot, Radovanović (od 72' Milenković), Krajišnik (od 46' Nikolić), Mirković, Lutić, Gačić, Jovanović, Bogdanovski, Milentijević, Mikarić

Badljevica: Stokić, Milosavljević, Stojanović (od 68' Ramadanović), Radenković, Dimić (od 75' Milojević), Bulajić, Mrdaković, Pantić, Milanović, Nikodijević, Aleksić

Posle ovog meča ekipa Badljevice je ostala na desetoj poziciji, dok je sastav Jezave spao stigao do deobe četvrtog mesta. 

U sledećem kolu ekipa Jezave opet igra pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Godomin, dok sastav Badljevice dočekuje Landol.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading