U OSIPAONICI NIŠTA NOVO: Ekipa "laganim" korakom ide ka ekspresnom povratku u viši rang!

Autor:

Sport

18.04.2023

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko se poklope rezultati, već za vikend se može i zvanično proslaviti povratak u Podunavsku okružnu ligu!

U OSIPAONICI NIŠTA NOVO: Ekipa "laganim" korakom ide ka ekspresnom povratku u viši rang!

Foto: OFK Osipaonica

U okviru 16. kola Prve gradske lige Smedereva ekipa Osipaonice ugostila je sastav Lunjevca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 2:1. 

Republika

Ekipa Osipaonice je u ovaj duel ušla sa prvog mesta na tabeli na kojem se nalaze sa osvojenih 37 bodova, dok je sastav Lunjevca odmah iza njih, ali sa čak 12 bodova manje.

Na stadionu Osipaonice viđena je jako tvrda i "teška" utakmica za igrače oba tima.

Lider na tabeli je već "glavom" u višem rangu, dok je prvi pratilac hteo da se upravo protiv najboljeg tima u ligi pokaže u što boljem svetlu. 

Tokom prvih 45 minuta sem dosta duela po celom terenu i par poluprilika ništa se zanimljivo nije desilo. Glavni sudija, Dušan Stošić je pokazao tri žuta kartona, dva su upisana u koloni domaćeg, dok je jedan u koloni gostujućeg tima. 

Na startu drugog dela oba trenera su izvršila po dve izmene u svojim timovima.

Kako je vreme odmicalo tako je lider na tabeli pritiskao odbranu Lunjevca, koja je ubrzo po prvi put na meču kapitulirala.

U 59. minutu Miroslav Nikolić je probio odbrambeni bedem gostiju i savladao je golmana Pavlovića, 1:0 za Osipaonicu.

"Otvorili" su se gosti posle primljenog gola, pokušavali su nešto drugačijim pristupom da dođu do izjednačenja, ali je prostor na njihovoj polovini iskoristio domaći tim.

Sedam minuta pred kraj regularnog toka meča Aleksandar Bečanović svojim 12. golom u sezoni stavlja tačku na ovaj meč, 2:0.

Osipaonica - Lunjevac 2:0 (0:0)

Osipaonica: Đurđević, Milovanović, Glišić (od 65' Boj. Adamović), Ma. Nikolić, N. Đorđević, Bečanović, Simić (od 46' Boš. Adamović), Radivojević (od 82' Gitarić), Mi. Nikolić, Milošević (od 58' Mihailović), A. Đorđević (od 46' Marjanović)

Lunjevac: Pavlović, Stefanović, Novičić, Lazić, Nenadović, Pirivatrić (od 46' Milić), Redžić, Živić, Dan. Pirivatrić, Todorović (od 85' Mihajlović), Stevanović (od 85' Živić)

Ovom pobedom ekipi Osipaonice će u poslednjih pet kola biti dovoljan samo jedan bod kako bi i zvanično matematički obezbedili ekspresan povratak u Podunvasku okružnu ligu.

U sledećem kolu sastav Osipaonice je slobodan, dok će ekipa Lunjevca ugostiti tim Vožd 2020.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading