GOLMAN MUSTAFOVSKI INTERVENCIJAMA SAČUVAO TRI BODA GODOMINU: Igrači Ravnog Gaja "stigli na meč" tek u drugom poluvremenu!

Autor:

Sport

17.04.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćem timu je pripalo prvo poluvreme, dok su u nastavku zrelije prilike imali gosti.

GOLMAN MUSTAFOVSKI INTERVENCIJAMA SAČUVAO TRI BODA GODOMINU: Igrači Ravnog Gaja "stigli na meč" tek u drugom poluvremenu!

Foto: FK Godomin

U okviru 16. kola Prve gradske lige Smederevo ekipa Godomina ugostila je sastav Ravnog Gaja iz Malog Orašja, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 3:0.

Republika

Ekipa Godomina je u ovaj susreta ušla sa osme pozicije na tabeli, sa 16 bodova, dok je sastav Ravnog Gaja sa tri boda više bio na deobi četvrtog mesta.

Ekipa Ravnog Gaja je dosta promenila sastav iz prvog dela prvenstva, domaći tim je pokušao da se "prilagodi" njihovoj novoj postavci.

Nešto bolju i ofanzivniju igru prikazali su igrači Godomina, ali se igralo bez previše rizika na obe strane.

Prvih pola sata susreta igralo se dosta čvrsto sa par poluprilika na obe strane, ali bez ozbiljnije opasnosti po golmane.

U 34. minutu iz slobodnog udarca Savo Perović šalje loptu iza leđa golmana Dobrosavljevića, 1:0 za Godomin. 

U drugih 45 minuta meča viđena je dosta agresivnija i borbenija utakmica, gosti su sa par izmene uneli novine u svoj redove što je rezultiralo preuzimanjem inicijative.

Do kraja meča pokušavali su igrači Ravnog Gaja da dođu do gola kojim bi uneli dodatnu neizvesnost u samu završnicu, ali je golman Mustafovski bio na visini zadatka u par navrata i time je sačuvao sva tri boda svom timu.

Glavni sudija na meču, Đorđe Bulatović je u drugom delu pokazao šest žutih kartona, četiri domaćim i dva gostujućim igračima.

Godomin - Ravni Gaj (Malo Orašje) 1:0 (1:0)

Godomin: Mustafovski, Perović, Nešić, Đorđević, Mir. Brkić, Birtašević (od 90' Dimitrijević), Janković, Stojanović (od 90' Milj. Brkić), Krstić (od 75' Ilić), Janković (od 75' Živančević), Kuzmanović (od 80' Stojković)

Ravni Gaj: Dobrosavljević, Ilić, Milutinović (od 55' Ružić), Milić, P. Mitrović, Joksimović, Mihailović, Radovanović (od 46' Ranković), I. Petrović, Mitrović, Janković

Ekipa Godomina je ovom pobedom stigla do deobe četvrog mesta na tabeli, na kojem se pored Ravnog Gaja od ovog kola nalaze i sastavi Jezave i Vožda 2020.

U sledećem kolu Ravni Gaj gostuje ekipi Budućnosti iz Male Krsne, dok tim Godomina ide na noge sastavu Jezave.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading