BAHAR ZBOG ZVEZDE NA UDARU U DOMOVINI: Izraelski ministar sporta ISPROZIVAO Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

03.04.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Da sam na njegovom mestu, ja bih ostao u Makabiju."

BAHAR ZBOG ZVEZDE NA UDARU U DOMOVINI: Izraelski ministar sporta ISPROZIVAO Crvenu zvezdu!

Foto: Tanjug/AP

Navodni dogovor trenera Makabi Haife Baraka Bahara i Crvene zvezde digao je veliku prašinu u Izraelu. Tim povodom se oglasio i ministart kulture i sporta Makluf Zoar.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

- Šta bih savetovao Baharu da uradi? Hm, to je baš teška dilema... Sa jedne strane, to bi bio veliki finansijski benefit za njega. Crvena zvezda je velika, ali nije i najveća u Evropi. To je prosečan klub, srednje veličine. Naravno, veći je od Makabija iz Haife, ali...

Zoar je potom uputio poruku Baharu.

- Da sam na njegovom mestu, ja bih ostaou Makabiju. Otišao bih kod predsednika kluba i rekao mu - vidi ovo što mi je Zvezda ponudila, oduzmi 25-30 odsto i ostaću ovde još nekoliko sezona - naveo je ministar sporta i kulture.

Podsetimo, Crvena zvezda je Izraelcu spremila ugovor do 2025. godine u visini od milion evra po sezoni. Uz to, crveno-beli će Makabiju platiti obeštećenje od 600.000 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading