DOMINACIJA "SVRAKA": Njukasl UNIŠTIO Junajted u borbi za TOP 4! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.04.2023

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester je doživeo novi debakl.

DOMINACIJA "SVRAKA": Njukasl UNIŠTIO Junajted u borbi za TOP 4! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Njukasla su stigli do nove pobede u Premijer ligi, pošto su u meču 29. kola savladali na svom terenu Mančester junajted sa 2:0 (0:0).

Golove za "svrake" su postigli Džo Vilok u 65, odnosno Kalum Vilson u 88. minutu, čime je ekipa sa severa Engleske stigla na treće mesto Premijer lige.

Njukasl je dominirao u prvom poluvremenu, smenjivale su se šanse pred golom Junajteda, ali je David de Hea maestralnim odbranama uspevao da sačuva svoju mrežu i omogući svojim saigračima da na poluvreme odu sa rezultatom 0:0.

Nastavak je počeo malo sporije, bez previše šansi, ali se to promenilo u 65. minutu. Centaršut sa desne strane je odlično do Džoa Viloka spustio Alan Sent Maksiman, a Viloku nije bilo teško da sa nekoliko metara ubaci loptu u praznu mrežu.

Pokušao je Junajted da stigne do izjednačenja, imali su nekoliko šuteva, ali je mreža domaće ekipe ostala netaknuta. Konačan rezultat je u 88. minutu postavio Kalum Vilson, odličnim udarcem glave posle centaršuta Kijerana Tripijea, koji je upisao novu asistenciju u ovogodišnjem izdanju Premijer lige.

Posle ovog duela, Njukasl i Mančester se nalaze na deobi trećeg mesta sa 50 osvojenih bodova, s tim što su "svrake" ispred zbog bolje gol-razlike.

U narednom meču, tim Edija Haua će gostovati Vest Hemu, dok će "crveni đavoli" ugostiti Everton na "Old Trafordu".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading