DŽINOVSKI KORAK KA OPSTANKU: Darko Lazović režirao pobedu Verone! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.02.2023

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa iz grada Romea i Julije je doživela potpuni preporod u 2023. godini. Jesen je okončala sa svega pet bodova, a sada već ima 17, pošto je na sedam mečeva u ovoj godini osvojila čak 12.

DŽINOVSKI KORAK KA OPSTANKU: Darko Lazović režirao pobedu Verone! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Verone savladali su Salernitanu u meču 22. kola italijanske Serije A rezultatom 1:0. Ekipa iz grada Romea i Julije upisala je veoma važan trijumf u borbi za opstanak, sada je od sigurne zone deli samo dva boda.

Kako stvari stoje, ukoliko obezbede igranje u elitnom društvo i naredne sezone, Darko Lazović postaće heroj Bentegodija. Naime, Srbin je još jednom pokazao da je lider Verone, asistirao je u 31. minutu Sirilu Ngongeu za jedini pogodak na utakmici.

 

 

Verona je doživela potpuni preporod u 2023. godini. Jesen je okončala sa svega pet bodova, a sada već ima 17, pošto je na sedam mečeva u ovoj godini osvojila čak 12. te se trenutno nalaze na 18. poziciji. Salernitana je 16. sa 21. ovojenim bodom.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading