EKSKLUZIVNO! NEDIMOVIĆ O IZBORIMA U FSS: Nemam pojma, to su samo nagađanja!

Autor:

Sport

09.02.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od ljudi koji se spominju kao kandidati za mesto prvog čoveka Saveza za Republiku se dotakao goruće teme.

EKSKLUZIVNO! NEDIMOVIĆ O IZBORIMA U FSS: Nemam pojma, to su samo nagađanja!

Foto: N. Pančić

Fudbalski savez Srbije već dugo nema predsednika.

Zamenik predsednika FSS, Nenad Bjeković, trebalo bi da raspiše izbore sredinom marta, a prema informacijama koje su se pojavile u medijima dva kandidata za "vruću stolicu" biće Branislav Nedimović i Nemanja Vidić.

Takođe, po kuloarima kruže priče kako je veliki favorit u ovoj trci Nedimović koji ima otvorenu podršku skoro 70 odsto delegata i očekuje se da odnese ubedljivu pobedu. Ipak, Branislav Nedimović nije bio spreman da trenutno priča o ovoj temi kada smo ga kontaktirali.

- Ja o tome nemam pojma, to su samo nagađanja. Ja sam samo član Skupštine i ništa više - rekao je Nedimović za naš portal.

Republika

Foto: Republika

Branislav Nedimović

Šta će se na kraju desiti ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - novog predsednika Saveza očekuje težak zadatak i veliki posao. 

Pred odlazak na Svetsko prvenstvo u fudbalu FSS je pokušao da dobije novog predsednika, ali se Izborna skupština pretvorila u pravi debakl Nenada Bjekovića jer se većina delegata nije pojavila u Staroj Pazovi. 

Šta će se sve desiti u nedeljama koje su pred nama i šta nas čeka kada je Fudbalski savez Srbije u pitanju ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading