Gobeljić se naježio zbog Delija! Emotivne reči beka Crvene zvezde!

Autor:

Sport

06.10.2022

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja partija Marka Gobeljića ove sezone, bez dileme.

Gobeljić se naježio zbog Delija! Emotivne reči beka Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Plenio je po desnom boku Kraljevčanin i bio jedan od najboljih na terenu u trijumfu Crvene zvezde nad Ferencvarošem rezultatom 4:1 u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope.

- Pokazali smo od samog starta šta hoćemo. Stručni štab je odlično pripremio utakmicu, igrači su to na terenu sproveli u delo i izuzetno sam srećan zbog toga. Drago mi je što sam odigrao dobro, sve to znači za samopouzdanje i nadam se da ću u narednim mečevima biti sve bolji - počeo je Gobeljić.

 
Utisak Zvezdinog univerzalca je takav da je sve ukazivalo na pobedu Crvene zvezde.
 
- Od samog starta se osetila pozitivna energija sa tribina. Prepoznali smo to na terenu i kao da smo znali da ćemo da pobedimo. Nismo očekivali da to bude ovako ubedljivo, ali to je fudbal. Sada nas očekuje utakmica u prvenstvu, pa praktično revanš protiv Ferencvaroša. Svaki meč je bitan, tako da želimo već u nedelju da pobedimo Spartak, jer nam je cilj da naredne sezone igramo Ligu šampiona.
Republika

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Nekada saigrači, danas u različitim ulogama, ali uvek sjajni prijatelji - Marko Gobeljić i Vujadin Savić. 

 
- Znači mi Vujadinovo prisustvo. Bili smo zajedno u karantinu, razgovarali o tome kako treba da igram i gde da stojim na teren. On zna da me motiviše i spremi za meč, tako da mi je veoma drago što je u stručnom štabu.
 
Skandiranje sa tribina - posebno emotivan momenat za Gobeljića.
 
- Naježio sam se, ali to je ono što je najveća zvezdaša snaga. Svi smo kao porodica, međusobno se poštujemo i podržavamo. Kada sam čuo "Gobelja, Gobelja", osetio sam se kao da mogu još dve utakmice da odigram, umor je prestao da postoji - emotivno će Gobeljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading