BJEKOVIĆ PREDSEDNIK PARTIZANA, MARKO NIKOLIĆ DIREKTOR: Nova imena u Humskoj posle izbora Ostoje Mijailovića

Autor: Vladimir Zogović

Sport

15.09.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle nedavnog izbora za prvog čoveka Sportskog društva, sa velikim planovima se kreće i u fudbalskom klubu.

BJEKOVIĆ PREDSEDNIK PARTIZANA, MARKO NIKOLIĆ DIREKTOR: Nova imena u Humskoj posle izbora Ostoje Mijailovića

Foto: Starsport

Bura u Fudbalskom klubu Partizan se nastavlja! Kako saznaje Republika iz dobro obaveštenih izvora, Nenad Bjeković uskoro će postati novi predsednik fudbalske sekcije kluba iz Humske i na toj funkciji zameniće dosadašnjeg prvog čoveka Milorada Vučelića.

Vučelić je nedavno izgubio bitku za fotelju u Sportskom društvu Partizan, pošto je odlukom većine delegata za prvog čoveka JSD izabran Ostoja Mijailović, aktuelni predsednik košarkaškog kluba.

Kako saznajemo, to nije jedini efekat novonastale situacije u crno-belom sportskom društvu.

NOVA ENERGIJA

Naime, sa Vučelićem iz kluba odlazi i kompletna aktuelna vrhuška, a na njihovo mesto stići će potpuno nova garnitura ljudi s novom energijom i idejama za prepord fudbalske sekcije.

Republika

Foto: Starsport

Marko Nikolić - nekadašnji trener Partizana

Informacija koja će možda i najviše obradovati "grobare" glasi: U Humsku se vraća proslavljeni trener Marko Nikolić za kojeg je Ostoja Mijailović sa saradnicima namenio funkciju sportskog direktora! Podsetimo, Nikolić je s klupe predvodio crno-bele do duple krune u sezoni 2016/2017, a prethodno je 2014/15. izborio plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Radio je još i u  Radu, Vojvodini, Olimpijim Videotonu i moskovskoj Lokomotivi, a ulogu sportskog direktora obavljaće prvi put u karijeri.

DRUGI MANDAT

S druge strane Bjeković, koji trenutno obavlja funkciju potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije (sa svim predsedničkim ovlašćenjima), po drugi put preuzeće najodgovorniju funkciju u FK Partizan.

Foto: Starsport

Legenda Partizana i bivši funkcioner crno-belih Nenad Bjeković

Njegov prvi mandat u Humskoj 1 bio je možda i najuspešniji u klupskoj istoriji budući da je "parni valjak" osvojio čak osam titula (1992/93, 1993/94, 1995/96, 1996/97, 1998/99, 2001/02, 2002/03, 2004/05) i četiri trofeja namenjenih pobedniku Kupa. On je inače igračka legenda crno-belih za koje je nastupio 198 puta i postigao je 82 gola početkom sedamdesetih godina, bio je trener sredinom osamdesetih, da bi u jesen 1990. bio imenovan je za direktora.

Popularni Bjeka podneo je ostavku na mesto sportskog direktora FK Partizan 16. maja 2007. godine, nakon što su navijači tražili njegovu smenu zajedno sa generalnim sekretarom Žarkom Zečevićem i tadašnjim predsednikom Ivanom Ćurkovićem.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ostoja

20.09.2022 17:42

Ovaj covek je neunistiv🤣🤣🤣

GLAS NAVIJACA

26.09.2022 19:57

Bravo za izbor ! VAZURi I Vucelicu ZABRANITI ulazak na stadion. Oni su UNISTILI svetinju. Njih u PRITVOR.