VELEOBRT ZA KRAJ SAGE: Vezista je UDARNA VEST na "Marakani"!

Autor:

Sport

22.12.2021

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Crvene zvezde Njegoš Petrović nije zainteresovan za selidbu u Almeriju, niti je to za njega bila opcija, otkrio je njegov agent Aleksandar Radosavljević.

VELEOBRT ZA KRAJ SAGE: Vezista je UDARNA VEST na "Marakani"!

Foto: Starsport

Kao bomba odjeknula je vest da će bivši as Rada otići na Pirineje, ali je Petrovićev menadžer to odlučno demantovao.

- Njegoš nije obavešten o Almeriji, nije mu to interesantno, niti ga zanima. Ne želi niko da umanji Almeriju kao klub, ali to nije opcija za njega. Uopšte ne razmišljamo u tom pravcu. Ako se ne nađe bolja opcija na zimu, ostaće do leta da se bori. Presrećan je, ima fantasitčan odnos sa Dejanom Stankovićem, hoće da uči i napreduje uz njegov rad. Obožava Dejana. Isti scenario važi i za leto, sve dok se ne stvore uslovi kojima će i igrač i crveno-beli biti zadovoljni. Zvezda je veliki klub, ne sme da dozvoli sebi da njeni najtalentovaniji igrači idu na pozajmice u drugoligaške klubove - rekao je Radosavljević za "Mozzartsport", a potom je dodatno pojasnio:

Republika

Foto: Starsport

"Sjajan odnos sa Dekijem" - Radosavljević otkrio Petrovićev status

- Za Njegoša je otkako igra u Zvezdi postojala zvanična ponuda samo jednog kluba. U pitanju je Anderleht, nudio je 1.500.000 evra i 500.000 kroz realno ostvarive bonuse. Da, bilo je dosta klubova koji su se raspitivali, zvali, interesovali, poput Genta, Augzburga, Union Berlina, Kaljarija, međutim nikad se nije otišlo dalje od usmenog raspitivanja. Jedina zvanična ponuda bila je iz Brisela - naveo je Radosavljević.

Zanimljivo je da boje Almerije brane dva bivša igrača Večitih rivala, defanzivac Srđan Babić i napadač Umar Sadik. Što se tiče 22-godišnjeg veznjaka, on je u Ljutice Bogdana od 2019. godine, kada je stigao sa Banjice, a sudeći po rečima menadžera, ne namerava da menja sredinu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading