EKSKLUZIVNO: Svi detalji svađe trenera i veziste Zvezde, EVO ZAŠTO JE DEKI PRECRTAO KANGU!

Autor:

Sport

18.12.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afrikanac je odbio da pruži ruku mladom stručnjaku u svlačionici i da ga pogleda u oči, a ignorisao je njegova pitanja, gledajući u telefon i ponavljao da će sve rešiti u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković i Kanga žestoko su se posvađali

Crvena zvezda je prva na tabeli u Superligi Srbije, igraće u šesnaestini finala Lige Evrope protiv Milana. Ipak, u svakom raju ima i problema, a ovoga put na Marakani je u pitanju otvoreni sukob između trenera Dejana Stankovića (42) i veziste Gelora Kange (30)!

Naime, reprezentativac Gabona prvo je bio ljut što ga je Deki zamenio u 53. minutu i prošao je pored njega kao pored duha, a dodatan sukob usledio je po završetku meča u svlačionici.

RepublikaFoto: Starsport
Kanga je bio besan na Stankovića što ga je zamenio

Prema ekskluzivnim informacijama "Srpskog telegrafa", Afrikanac nije želeo da pogleda niti da se rukuje sa šefom stručnog štaba, koji je svakom igraču prišao da bi čestitao na dobroj igri i, na kraju, ponovo napomenuo da je veliki uspeh plasman u dalju fazu takmičenja.

SEBIČNOST BEZ SRAMA

Celokupna svlačionica gledala je u Dejana Stankovića i Gelora Kangu u tom trenutku, od velike buke i razgovora došlo se do trenutka u kojem su svi ćutali, a naš list otkriva i detalje razgovora trenera i iskusnog veziste.

- U čemu je problem, šta nije u redu, zbog čega odbijaš da pružiš ruku treneru - pitao je mladi stručnjak vezistu i dobio je isti odgovor nekoliko puta zaredom:

- Ne želim da pričam sa tobom, kada dođemo u Beograd, rešićemo sve.

Deki je i dalje bio miran i poručio mu je: "Moramo da rešimo stvari kada se dese, zato sada reci u čemu je problem", ali Afrikanac je odbijao razgovor i prelistavao je dešavanja na društvenim mrežama. Kada je video da Kanga nema nameru da ga pogleda, nekadašnji kapiten crveno-belih je povisio ton i potpuno besan mu odbrusio: "Crvena zvezda je veliki klub, koji čini grupa, a ne pojedinci, mnogo si sebičan, prestani da se ponašaš tako, ne kvari hemiju u ekipi."

Sada kada se saznalo za ovaj sukob ne mora da čudi i Kangino ponašanje po povratku u Beograd, kada je na aerodromu tokom rutinske kontrole prtljaga ušao u obračun sa jednim od carinika koji je pregledao njegov kofer i time dodatno pokazao nervozu.

RepublikaFoto: Starsport
Kanga je i na aerodromu "Nikola Tesla" pravio probleme

ISTORIJA SKANDALA

Nije samo Dejan Stanković imao problema sa reprezentativcem Gabona, već i treneri pre njega, kao što su Vladan Milojević, Miodrag Grof Božović i Boško Đurovski, koji ga je i odstranio iz ekipe. Sadašnji strateg El Ahlija mnogo puta se žalio na zalaganje Afrikanca, dok su igrači u ovom i prethodnom mandatu bili u sukobu s njim jer je, na primer, puštao muziku koja njemu odgovara i nije mario za mišljenje saigrača.

Pre tri godine Kanga je hteo tuču jedan na jedan sa tadašnjim kapitenom Aleksandrom Lukovićem posle utakmice sa Javorom u Ivanjici, a imali su i sukob kad mu popularni Lune nije dao da izvede penal protiv Lučana u Kupu Srbije jer se znalo da je iskusni štoper postavljen za izvođača na početku sezone. Imao je vezista probleme i sa Markom Petkovićem, s kojim je, navodno, i razmenio udarce, dok je posle 154. večitog derbija vređao fudbalere Partizana na putu do svlačionica u tunelu i tu je ušao u raspravu sa Evertonom Luizom.

RepublikaFoto: Starsport
Nije samo Stanković imao problema sa Afrikancem, već i Božović i Milojević pre njega

 

Razgovor Dejana Stankovića i Gelora Kange:

Deki: U čemu je problem, šta nije u redu, zbog čega odbijaš da se rukuješ?

Kanga: Ne želim da pričam sa tobom, kada dođemo u Beograd, rešićemo sve.

Deki: Moramo da rešimo stvari kada se dese, zato reci o čemu se radi?

- Kanga je za to vreme gledao u telefon i prelistavao društvene mreže

Deki: Zvezda je veliki klub, sebičan si mnogo, prestani da se ponašaš tako, ne kvari hemiju u ekipi.

Problemi koje je pravio Gabonac:

- Hteo da se bije sa tadašnjim kapitenom Lukovićem 2017.

- Ponovo ušao u sukob sa Lukovićem jer mu nije dao da šutira penal

- Navodno pesničenje sa desnim bekom Markom Petkovićem

- Boško Đurovski ga odstranio iz ekipe zbog nediscipline

- Prozivke sa Evertonom Luizom posle 154. večitog derbija

- Svađao se sa carinikom na aerodromu tokom rutinske kontrole

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading