ŠKOTI POKRALI SRPSKI TELEGRAF: Dobar glas daleko se čuje, ALI OVO ŠTO SU URADILI NJIHOVI MEDIJI JE BEZ PRESEDANA!

Autor:

Sport

11.11.2020

13:28 >> 13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javna je tajna da medijski portali širom sveta "pozajmljuju" tekstove jedni od drugih, ali u novinarskoj profesiji postoji princip da se originalni autor uvek potpiše.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Resavska škola: Gordan Petrić pričao za Srpski telegraf, a Škoti prepisali

Takav slučaj nije se dogodio sa "Glazgov Lajvom", koji je tekst našeg "Srpskog Telegrafa" o predstojećem okršaju Srbije i Škotske doslovce - pokrao!

Naš novinar Veljko Petrović svojski se potrudio da razgovor i analizu sa Gordanom Petrićem približi sportskoj javnosti, ali nije ni slutio da bi Škoti mrtvi ladni mogli da mu "dignu" ceo tekst.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Evo dokaza: na "Glazgov Lajvu" objavljen tekst "Srpskog telegrafa"

Podrazumeva se, preveden je na engleski, ali svakako je ovaj potez neprihvatljiv. Ukoliko vas zanima Petrovićev originalni tekst, evo vam linka do njega.

Bilo kako bilo, sav publicitet je dobar publicitet, pa su u "Srpskom Telegrafu" zadovoljni što se njihov glas daleko čuje, samo za sledeći put zahtevaju barem potpis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading