SAMIR SE SLOMIO ZBOG MILENE KAČAVENDE! Evo šta kaže o njenoj majci! Povukao se u sebe!

Autor:

Zadruga

04.04.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve u Eliti je zatekla vest o smrti učesnice.

SAMIR SE SLOMIO ZBOG MILENE KAČAVENDE! Evo šta kaže o njenoj majci! Povukao se u sebe!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite Samir Ramović kaže da mu je i te kako krivo što je majka preminula njegovoj cimerki Mileni Kačavendi, pa da ni sam nije više siguran kako da se ponaša. 

- To su baš teške stvari i naravno da mi nije svejedno što joj se to desilo. Krivo mi je, a u startu sam sa druge strane video kako ona to sve podnosi. Drago mi je da je jaka, ali bol za majkom nikad ne prestaje, samo je vremenom malo lakše da se nosimo sa gubitkom, odnosno sa time da neko više nije tu - poverio se Samir cimerima, koji su ga pomno slušali.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

Podsećamo, majka Milene Kačavende, Lalić Smiljana, preminula je nedavno u bolnici, nakon čega je učesnica Elite napustila rijaliti, a kako se saznalo, Smiljana će biti sahranjena u petak, 05.04.2024. u 13:15 na Bežanijskom groblju.

Foto: printscreen/RTVPink

Milena Kačavenda i Samir Ramović

 

Učesnica Elite je pred kamerama pričala prethodno u kakvom je majka stanju, te je otkrila da je bila u komi.

Ona je pala na lice, slomila je nos, oni su je povratili, nešto je naišlo, rezultati su bili u redu, nije ni bilo razloga da bude vezana za krevet... Upozorili su me na to, da posle vizite nisu mogli da je probude. Skener mozga urađen, nađen hematon 4 cm i jedan mali tromb, koji se desio od udarca. Zahvalila sam joj se za sve... Jednu stvar znam, s obzirom da joj je mozak otvaran, nikada ne bi želela da vegetira, da bude smetnja, živela je kao gospođa i htela je da tako ode. Bila je u komi, baš u teškom stanju.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading