MARINKOVIĆKA ODLEPILA ZA STANISLAVOM! Miljani priznala jednu stvar! Od ovoga mu neće biti dobro! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.04.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sviđa joj se što ga ne zanima njena prošlost!

MARINKOVIĆKA ODLEPILA ZA STANISLAVOM! Miljani priznala jednu stvar! Od ovoga mu neće biti dobro! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica Elite Maja Marinković priznala je cimerki Miljani Kulić da je oduševljava Stanislav Krofak, s kojim je na kraju uspela da uplovi u vezu, pa je objasnila da je jedan od retkih koji se prema ženama ophodi s poštovanjem. Maja je objasnila da sa Stanislavom ima razne planove, ali da će da pusti da se situacija odvija lagano.

- Mazili ste se a? Vidim da se ne odvajate jedno od drugog - upitala je Miljana.

- Ma da, ali on meni baš prija. E ovo je muškarac! Gde si ti videla da neko ima stav, on se lepo ponaša prema ženama, poštuje i njegovu bivšu i mene. Ovde ljudi lude jer je on rekao da njega ne zanima moja prošlost.  Svašta planiram sa njim, ali bih volela da sve ide lagano. Sada mi toliko prija, da bih se udala za njega za sekund - rekla je Maja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Ma da on je tako divan i kulturan - rekla je Miljana.

- Pazi ona noćas kaže kao videće on sa kim je, a ona... Ša stvarno ima dobru dušu, ali ono njegovo ponašanje, užasno - rekla je Maja. 

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković, Stanislav Krofak i njen otac Taki

 

Podsećamo, iako su Maja i Stanislav njih dvoje su sigurni da imaju podršku svojih najbližih, a da ih osećaj ne vara govori izjava starletinog oca Takija, koji je to i potvrdio. 

Hvala Bogu, pa je konačno našla nekog, prvog kom neće ona morati da plaća piće! Znam da je ušla tamo sama, da je želela da ostane sama, ali dobro, dešava se, ipak je to zatvoren prostor, ali ja je podržavam, podržavam izbor moje ćerke. Stanislav je divan dečko, fin, kulturan, pristojan, nemam šta loše da kažem o njemu, podržavam Maju i njega. On je nov u svemu ovome, super se snalazi. Ipak, i on je pre toga gledao rijaliti, ali nadam se da se iskreno zaljubio u moju ćerku. Neću preterano da pričam i trčim pred rudu, pa da bude drugačije, ali videćemo. Za sada stvarno nemam šta loše da kažem o njemu, super je dečko, skroz na mestu, pristojan, kulturan… A s kakvim je sve Maja ološima bila, Stanislav je premija - poručio je Taki za Pink.rs.

 BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading