STANISLAV ODLEPIO ZA MAJOM! Posle razgovora u izolaciji obećao samo jedno! Ona zanemela!

Autor:

Zadruga

30.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova ljubav u Eliti je na pomolu...

STANISLAV ODLEPIO ZA MAJOM! Posle razgovora u izolaciji obećao samo jedno! Ona zanemela!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnici Elite Maja Marinković i njen cimer Stanislav Krofak imali su duge razgovore u izolaciji, a kako je sve delovalo kao da su maltene na korak od poljubca i ulaska u vezu, to se nekako sada i potvrdilo! 

Naime, Stanislav je rekao Maji iskreno da bi voleo da više vremena provode zajedno, a iznenadilo ga je to koliko je opuštena i drugačija od onoga što je on zamišljao.

Foto: Pink

Stanislav i Maja Marinković

 

- Hvala ti za svaki savet koji si mi dala. Stvarno si super devojka i drago mi je što smo imali šansu da pričamo otvoreno. Kod mene su sve karte na stolu i veruj mi da je odlično što imam nekoga kome mogu da se poverim. Voleo bih da i ubuduće sednemo i imamo ovakve razgovore, a ja ti obećavam da ćeš od mene da imaš podršku za sve, jer si pokazala da si iskrena i da nisi muljator - pričao je Stanislav, a Marinkovićka mu se uredno zahvalila.

Podsećamo, učesnici Elite Maja Marinković i bivši dečko Mione Jovanović, Stanislav Krofak, na granici su bili tokom noći da se poljube, a kako su do jutra pričali u sobi za izolaciju, nema sumnje da su proradile varnice! 

Foto: RTV PINK printscreen

Stanislav i Maja Marinković

 

Maja je Stanislavu u jednom trenutku pričala kako treba da se ponaša u odnosu sa bivšom, ali i sa njenim sadašnjim dečko Nenadom Alesićem Ša, pa je on sve pomno slušao.

- Mislim da ti stvarno mudro igraš celu ovu priču. Sviđa mi se što si sabran, ne dozvoljavaš da te Ša uvuče u svoje histerije, a pogotovo ne ona. Nekako staloženo sve to radiš, mislim da to nisam primetila samo ja, već svi ovde. Samo tako nastavi, pokaži da si dostojanstven, ali isto tako pokaži da se ne vraćaš na staro. Oni teraju cirkus, Ša se ponaša kao klinac, ali mi smo za razliku od tebe navikli na takvo ponašanje odavno. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading