KO JE MISTERIOZNI DEČKO DRAGANE MITAR? Osvanule nikad viđene slike, bavi se MOĆNIM poslom, svi strepe od njega (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je dugo krila novog dečka, njegov identitet je otkriven!

KO JE MISTERIOZNI DEČKO DRAGANE MITAR? Osvanule nikad viđene slike, bavi se MOĆNIM poslom, svi strepe od njega (FOTO)

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Dragana Mitar

Vest o trudnoći nekadašnje učesnice rijaliti šou-programa "Zadruga", Dragane Mitar, odjeknula je javnosti, a ona se oglasila za Republiku i otkrila istinu o svom blagoslovenom stanju. Međutim, mnoge zanima ko je njen novi izabranik, s obzirom na to da je Dragana dosad retko otkrivala detalje o njemu i vešto ga skrivala od znatiželjnih očiju javnosti. Ipak, kako se saznaje, u pitanju je Darko Milošević, imućni biznismen iz Batočine koji već godinama živi i radi u Beogradu.

Naime, Milošević je poznat u svojim krugovima kao poštovan i uspešan biznismen. Pre veze sa Draganom, imao je neuspešan brak, ali izgleda da je sada pronašao pravu ljubav sa nekadašnjom rijaliti zvezdom.

 

 

- U pitanju je Darko Milošević, imućni biznismen iz Batočine koji godinama živi i radi u Beogradu. Imao je neuspešan brak pre Dragane, a izgleda da je sada našao pravu ljubav i sad već pokušavaju da dobiju dete nakon godinu dana veze. Poštovan je u svojim krugovima i verujem da je to privuklo Draganu koja je odmah pala na njegov šarm, ali i mnoge druge kvalitete - izjavio je dobro upućen izvor, prenosi Puls online.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Dragana Mitar sa novim dečkom

Inače, Dragana već ima jednog sina iz prvog braka. Kako je izjavila jednom prilikom, sa bivšim suprugom sve nesuglasice rešila sporazumno, kao i da joj je razvod doneo olakšanje u životu. Sada uživa u ljubavi sa novim momkom, kojeg neretko krije od znatiželjnih očiju javnosti.

- Ja sam se razvela i smatram da je to bolje! Kada je ljubav prestala ja sam otišla. Posle se desila još jedna ljubav, koja takođe nije opstala. Sada imam novog momka, koji je mlađi od mene. Sada sam dosta sazrela, pa ću evo ekskluzivno i reći da smo ja i moj bivši suprug sporazumno rešili sve naše nesuglasice. Naša priča je išla od ljubavi do mržnje, ali se na kraju lepo završila - istakla je bivša zadrugarka jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading