HITNO SE OGLASILA DRAGANA MITAR: Prekinula ćutnju nakon vesti da je TRUDNA! Evo šta kaže (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka iznenadila je javnost šok fotografijom zbog koje svi misle da je u drugom stanju!

HITNO SE OGLASILA DRAGANA MITAR: Prekinula ćutnju nakon vesti da je TRUDNA! Evo šta kaže (FOTO)

Foto: ST/P.Divac

Bivša učesnica rijalit šou-programa "Zadruga", Dragana Mitar, nedavno je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama objavom fotografije na kojoj je njen dečko nežno ljubi, kako se može zaključiti, trudnički stomak. Ova vest je izazvala brojne reakcije među njenim pratiocima, ali i medijima koji su želeli da saznaju više o njenom emotivnom životu, jer je starleta već izvestan period vešto krila svog novog partnera.

Kako bismo saznali da li je zaista u drugom stanju, stupili smo u kontakt sa Mitrovom, koja nam je priznala da nije trudna, već joj se samo dopala spontana fotografija koju je napravila sa svojim izabranikom.

- Hej, nisam trudna... (smeh) Simpatična mi je slika bila, pa sam je zato objavila - istakla je bivša zadrugarka kratko za Republiku.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Zbog ove slike svi misle da je Dragana Mitar trudna

Inače, Dragana već ima jednog sina iz prvog braka. Kako je izjavila jednom prilikom, sa bivšim suprugom sve nesuglasice rešila sporazumno, kao i da joj je razvod doneo olakšanje u životu. Sada uživa u ljubavi sa novim momkom, kojeg neretko krije od znatiželjnih očiju javnosti.

Ja sam se razvela i smatram da je to bolje! Kada je ljubav prestala ja sam otišla. Posle se desila još jedna ljubav, koja takođe nije opstala. Sada imam novog momka, koji je mlađi od mene. Sada sam dosta sazrela, pa ću evo ekskluzivno i reći da smo ja i moj bivši suprug sporazumno rešili sve naše nesuglasice. Naša priča je išla od ljubavi do mržnje, ali se na kraju lepo završila - istakla je bivša zadrugarka jednom prilikom.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Dragana Mitar sa novim dečkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading