TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA! Skrivala dečka od svih, a sad je odao OVAJ detalj (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.03.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže beba, dečko joj ljubi stomak!

TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA! Skrivala dečka od svih, a sad je odao OVAJ detalj (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragana Mitar

Bivša učesnica rijalit šou-programa "Zadruga", Dragana Mitar, nedavno je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama objavom fotografije na kojoj je njen dečko nežno ljubi, kako se može zaključiti, trudnički stomak. Ova vest je izazvala brojne reakcije među njenim pratiocima, ali i medijima koji su želeli da saznaju više o njenom emotivnom životu, jer je starleta već izvestan period vešto krila svog novog partnera.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Dragana Mitar trudna

Iako je u ranijem periodu uvek stavljala stikere i emotikone na lice svog dečka, Mitrova to ovog puta nije uradila, te je pokazala svojim pratiocima kako on izgleda. Naime, njih dvoje trenutno borave u Dubaiju, gde ju je izabranik izveo na večeru, nakon koje su su fotografisali sa njenim trudničkim stomakom koji je već počeo da se nazire.

Podsećanja radi, Dragana Mitar je u prošlosti javno govorila o braku koji je iza nje, ističući da je razvod doneo olakšanje i da su ona i bivši suprug uspeli da reše sve nesuglasice sporazumno.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragana Mitar

- Ja sam se razvela i smatram da je to bolje! Kada je ljubav prestala ja sam otišla. Posle se desila još jedna ljubav, koja takođe nije opstala. Sada imam novog momka, koji je mlađi od mene. Sada sam dosta sazrela, pa ću evo ekskluzivno i reći da smo ja i moj bivši suprug sporazumno rešili sve naše nesuglasice. Naša priča je išla od ljubavi do mržnje, ali se na kraju lepo završila - istakla je bivša zadrugarka jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading