OGLASIO SE OTAC OD ŠA! Sad je već zabrinut za sina, Mioni bi poručio samo jedno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik Elite nastavlja da šokira javnost!

OGLASIO SE OTAC OD ŠA! Sad je već zabrinut za sina, Mioni bi poručio samo jedno! (FOTO)

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha, pink

Učesnik Elite Nenad Aleksić Ša ne prestaje da ima ispade posle svake svađe sa devojkom Mionom Jovanović, a sada se ponovo oglasio njegov otac, koji tvrdi da bi Mioni poručio samo jedno, a to je da sada ostavi njegovog naslednika na miru.

- Nenad nije svoj već duže vreme, to sam nekoliko puta napomenio, ali ono što je zanimljivo jeste činjenica da oni ne mogu sami da donesu odluku i da kažu, ajde na nekoliko dana skroz da se sklonimo jedno od drugog da bismo videli da li će biti nedostajanja, pa da vidimo kako možemo da guramo napred! Nije mi jasno to. Rekao bih Mioni da sam sada unutra: "Ćerko, imaš li malo pameti?! Što se ne skloniš od njega, bolje bi vam oboma bilo, a ne ovako da se mučite sa tim svađa - objasnio je Zoran za medije.

Foto: TV Pink/printscreen

Zoran Aleksić

 

Podsećamo, nedavno se oglasila i reperova dobra drugarica Sandra Rešić, koja je takođe komentarisala njegovo ponašanje pred kamerama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Pa nema šta, ja sam pre par meseci kad je sve to počelo rekla da kada Ša bude našao devojku svojih godina ili približno, da želi iste stvari, da teži ka braku i deci, koja neće biti nađena u rijalitiju, tada možda i bude srećan. Ovako, tuga je za gledati. Ali mi ga uopšte nije žao, jer ne uči iz svojih grešaka. Nije više ni tužno, nego mučno, zaista. Mnogo mi je žao što neke stvari dopušta sebi. On je moj drug i normalno da mi je stalo kako je unutra psihički i fizički - poručila je Sandra Rešić za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

30.03.2024 10:35

Sto ne pita sina ima li pameti? I kad se ona pomeri Sa trci za njom preti i ucenjuje Sad vidi kako je vaspitao sina