MAJA ZATEKLA STANISLAVA! Ponudila mu JEDNU STVAR, on promenio boju od šoka!

Autor:

Zadruga

31.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićka je rešila da se oduži cimeru.

MAJA ZATEKLA STANISLAVA! Ponudila mu JEDNU STVAR, on promenio boju od šoka!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković kaže da će Stanislavu Krofaku da sprema doručak ujutru, a sve kako bi mu se odužila za drugarstvo koje su napravili u rijalitiju. Dok starleta tvrdi da iza svega ovoga ne stoji bilo kakva loša namera, Miona Jovanović počela je da objašnjava Nenadu Aleksiću Ša, da ona kuje neki plan. 

Foto: RTV PINK printscreen

Maja i Stanislav Krofak

 

- Stanislave dobila sam želju da ti spremim doručak jer si toliko fin prema meni. Hoću da ti se odužim, nemam ovde mnogo ljudi kojima mogu da verujem, pa bih volela da nekako i ja dam svoj deo ovom novom drugarstvu. Nema nikakve loše namere, samo mi je drago što provodimo vreme zajedno u poslednje vreme - počela je Maja, a Stanislav se samo smeškao, a malo je i pocrveneo. 

Foto: Pink

Maja i Stanislav Krofak

 

U isto vreme, kako je Miona Jovanović, Stanislavova bivša devojka primetila kako se Marinkovićka ponaša, pomislila je da sve isplanirano radi i da hoće da ga osvoji.

- Maja nešto muti, to se vidi iz aviona. Na nešto je nagovorila Stanislava, ali mi ne pada na pamet da guram nos tamo gde mu nije mesto. Vreme će pokazatio šta će tu da se dešava. Vidim da se okomila na njega i da ga davi kao zmija žabu. Volela bih da se pokaže uskoro njen pravo lice, a on će, kad bude stvarno shvatio kakva je, sam da se pomeri - rekla je Miona, a Ša je rekao da je sve umislila:

- Ne verujem da je istina to što misliš. Ona je ovde bila maltene sama, ni sa kim nije pričala. Zato mi je logično da se sprijateljila sa njim. On je tih, ponekad pomislim da je žena!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading