SKRIVAO JE MOJU TRUDNOĆU, DETE NEKA NE SPOMINJE: Skandalozna ispovest Lukine bivše devojke, iznela sav PRLJAV VEŠ!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana postao je otac po drugi put, a devojka kojoj joj je napravio dete za njega nema lepe reči!

SKRIVAO JE MOJU TRUDNOĆU, DETE NEKA NE SPOMINJE: Skandalozna ispovest Lukine bivše devojke, iznela sav PRLJAV VEŠ!

Foto: Republika.rs

Učesnik "Elite" Luka Majčica pre nekoliko dana je postao otac po drugi put, a iako on još uvek ne zna da se njegova bivša partnerka porodica, ona se oglasila za domaći medij i po njemu osula žestoku paljbu, a onda iznela i šokantne detalje iz tog odnosa. 

- Malo mi je iskreno smešno kako samoprozvani estradni menadžer koji igra na sentimentalnost i osećaje, pita šta se događa s njegovom trudnom devojkom. Poručite mu da je o tome trebao misliti kad me ostavio trudnu u teškom rasulu i dugovima. Inače, reč je o odnosu koji je trajao tri godine u kojm sam dobila bol, patnju i tugu. Luka me ostavio da bi mogao otići u "Elitu", loviti devojke i da bude poznati tiktoker. Moju trudnoću je zatajio i svoja prljava usta neka drži zatvorena i moje dete neka ne spominje, jer neće na taj način graditi sebi popularnost. Slušam kako poziva svoje roditelje da se oglase i kako su oni uz mene, smešna priča. Kada sam tražila pomoć za dugove koje mi je Luka ostavio, rekli su da to nije njihova stvar i da oni s tim nemaju ništa - istakla je ona, te je dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Luka Majčica Elita

- Celu trudnoću niko od njih nije nazvao i upitao kako sam, isto tako poslije porođaja nisu upitali za dete. Za njegov ulazak sam saznala preko tiktoka, a on je pobegao u Beograd dok sam bila na pregledu za trudnoću. Pretio mi je da ništa ne smem reči o njemu, ali čovek mi je sad iskreno postao smešan. Kada sam tražila novac za dete da mi ostavi, rekao mi je da sam luda i kako to mogu tražiti. Dete ako još jednom spomene, za sve moguće ću ga tužiti i da se vrati u zatvor gde mu je i mesto. Prvo ga treba naučiti značenju riječi otac, i što znači biti roditelj...I još samo jedna stvar, toliko je brižan i dobar, da nije mogao upamtiti termin porođaja i onda sebi daje za pravo da nešto pita - zaključila je ona za portal Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading