ZBOG OVOGA JE KAŽNJENA TEODORA DELIĆ: Pink objavio snimak bez cenzure!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovoga usledila je paprena kazna!

ZBOG OVOGA JE KAŽNJENA TEODORA DELIĆ: Pink objavio snimak bez cenzure!

Foto: TV Pink/printscreen

Luka Majčica, učesnik rijaliti programa "Elita", izazvao je pravi haos svojim sukobom sa Teodorom Delić tokom dnevne emisije. Sukob je nastao dok su takmičari birali najzaljubljeniji par, a rezultirao je kaznom za Teodoru zbog nasilnog ponašanja.

Nakon incidenta, produkcija televizije Pink donela je odluku da kazni Teodoru oduzimanjem mesečnog honorara, s obzirom da televizija Pink već dugi niz godina gaji nultu stopu tolerancije na nasilje. Ova odluka izazvala je reakcije Teodorinih fanova, koji su tvrdili da je Majčica prvi krenuo u sukob, međutim, snimak sukoba je pokazao drugačiju sliku.

Na objavljenom snimku vidi se kako Teodora prva gađa čašom Majčicu, na šta je on reagovao polivanjem vodom iz svoje posude. Onda je Teodora odlučila da gađa Majčicu tupim predmetom, što je dodatno potvrdilo da je kazna bila opravdana.

Ovaj incident dodatno je zakomplikovao odnose među učesnicima rijalitija "Elita", a publika sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije i nastavak svake drame koja se dešava na imanju u Šimanovcima.

Inače, Teodori ovo nije prvi put da je zbog kršenja stogih pravila udarena po džepu. Ona je više puta do sad svojim ponašanjem pogazila jasna pravila koja je istakla produkcija televizije Pink, zbog čega je svaki put debelo udarena po džepu, u skladu sa postupcima koje je napravila. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading