URLICI VODITELJKE ODZVANJAJU ELITOM: Zbog PREKRŠAJA zahteva najstrožu KAZNU za učensika, čeka se odluka PRODUKCIJE!

Autor:

Zadruga

01.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slede žestoke sankcije zbog ovog postupka!

URLICI VODITELJKE ODZVANJAJU ELITOM: Zbog PREKRŠAJA zahteva najstrožu KAZNU za učensika, čeka se odluka PRODUKCIJE!

Foto: printscreen/instagram

U toku sinoćne emisije "Gledanje snimaka" u u rijalitiju "Elita", veče je proteklo relativno mirno, sve do jednog trenutka kada je došlo do incidenta. Voditeljka Ivana Šopić je podigla Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša kako bi razjasnili sve ono što zanima gledaoce, međutim, neočekivano, Uroš Rajačić fizički je nasrnuo na Nikolu Lakića.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Uroš Rajačić skočio na Nikolu Lakića u Eliti

Pored njih za stolom je bila i Tamara Glavonjić, koja je odmah reagovala i počela da ih razdvaja. Voditeljka je oštro osudila njegovo ponašanje, ističući da je agresivno ponašanje strogo kažnjivo u "Eliti" i da će Rajačić snositi ozbiljne posledice zbog ovakvog postupka.

- Uroše, skloni se! On treba da ide u zatvor - povikala je voditeljka, a i ostali učesnici su povikali na svog cimera, kako bi zaustavili haos.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Voditeljka Ivana Šopić zahteva kaznu za Uroša Rajačića

- Ovo je kažnjivo i snosićeš sankcije - dodala je besna Ivana Šopić.

S obzirom na to da su svi takmičari dobro upućeni u pravila "Elite", jasno je da će Rajačić snositi sankcije zbog ovog incidenta. Voditeljka je bila nepokolebljiva u stavu da nasilje neće biti tolerisano i da će Rajačić odgovarati za svoje postupke.

Nakon nekog vremena situacija se smirila, te je emisija mogla uredno da se nastavi, ali ovaj neočekivani sukob je morao da prekine program "Elite".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading