SAOPŠTENE INFORMACIJE O MALOM ŽELJKU: Ivan Marinković se SLOMIO zbog sina!

Autor:

Zadruga

28.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Guta knedle!

SAOPŠTENE INFORMACIJE O MALOM ŽELJKU: Ivan Marinković se SLOMIO zbog sina!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

U najnovijem izdanju radio-emisije "Amnezija" unutar rijalitija "Elita", učesnici Milena Kačavenda, Marko Janjušević Janjuš i Ivan Marinković su se našli u centru pažnje. Ivan Marinković je otvorio dušu u razgovoru sa ostalim učesnicima i izneo detalje o odnosu sa Miljanom Kulić, posebno se osvrćući na pominjanje njihovog malog sina Željka.

Znam da je Mića nervozan pa bi na mene da prebaci neke stvari. Ja sa Miljanom imam zajedničko dete i sve što imamo, rešimo. Ni mene, a ni Jelenu ništa ona ne ugrožava, nemam nikakvih velikih problema... Ja sam gledao kakva je situacija kada je Miljana ušla, ona je iskusno sve super sa mnom, pa je usledio atak - započeo je on.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković priča o sinu Željku

- Ja sam sedeo pored Miljane i rekao sam kroz šalu: "Na čijoj si ti strani, na Anitinoj, Anđelovoj ili Matorinoj", tako da nisam rekao ovako kako je Mića predstavio. Glupo bi bilo da kažem, Janjuš je pomenuo da je to Miljana radila. Ako kaže da je ona njemu psovala dete, on njoj, ne mogu ništa tu da uradim. Jako mi je neprijatno da slušam to, teško mi je da slušam da se pominje, ali ne mogu da utičem na ljude - rekao je Ivan.

U tom momentu, u emisiju je uleteo Anđelo Ranković.

Kakve su ovo tužne ispovesti Ivana Marinkovića?! Ti spominješ da ti je teško, a ti juče sam spominješ to dete, rekao si da mu nije majka i koristiš to svoje dete u svađi sa detetom. M*š ološu i zlo - rekao je Anđelo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković se svađa sa Aneđelom Rankovićem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aman više!

29.02.2024 07:51

Šta se upalila ova mamina devojčica od Andjela, pa skače non-stop! Navatao ober laganu folirantkinju, pa misli da je frajer! On liči sa onim kosim očima na malog Hijavatu, razmaženi mamin sin - jedva čekam da ga mamica presliša, ako mu ova prelaka seljančura prethodno ne namesti dete - nadam se da je dovoljno pametan, ali videćemo!!!