UČESNICA ELITE DAVILA BABU DA BI NASLEDILA PENZIJU: Jezivo saznanje SLEDILO sve u rijalitiju! Odmah nastao tajac (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgovorene šokante reči pred kamerama!

UČESNICA ELITE DAVILA BABU DA BI NASLEDILA PENZIJU: Jezivo saznanje SLEDILO sve u rijalitiju! Odmah nastao tajac (FOTO)

Foto: Printscreen/elita7

Tokom današnjeg popodneva, dok su ostali takmičari rijaliti šou-programa "Elita" mirno spavali, Ivan Marinković i Sneža Kušadasi su bili budni i u žestokoj raspravi iskazivali međusobne uvrede.

- Imaš šminku od pre 30 godina, i to si ukrala od babe. Ne kupaš se, miševi ti vire iz stvari - opleo je Ivan po Sneži, pa nastavio: 

- Otac te se odrekao, sramoto jedna - siktao je Ivan, ali se ni Sneža nije dala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sneža Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi

- Mene bar ima ko da se odrekne, ti nemaš nikoga - odbrusila mu je Sneža, a onda je Ivan poentirao i ostavio bez teksta sve ukućane koje je probudila njegova i Snežina svađa: 

- Davila si babu jastukom, htela si da je ubiješ da bi ti ostala penzija od nje, sram te bilo - zakucao je Ivan, ali Snežu ni to nije dotaklo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

Podsećanja radi, učesnica Elite Sneža Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi, rekla je da su joj pre nekoliko godinna nudili političari novac, a da im za uzvrat bude pratnja i da imaju intimne odnose. Ona kaže da nikad nije pristajala na takve stvari, jer je dostojanstvena. 

Nikad nisam pristajala na to da imam sponzore. Nudili su mi političari bogatstvo, hteli su da da spavam sa njima i da mi skidaju zvezda sa neba, ali nikad se prodala nisam! Nema kod mene toga. Nisam ja starleta, ali su ljudi to tako povezali jer sam htela da uđem u politiku. Nikad nisam dozvoljavala da me neko ponižava, da mi ružnu reč kaže, a kamoli nešto drugo. Danas devojke misle da sve što leti može da se jede. Nije mi jasno kako nemaju osnovno kućno vaspitanje i želju da sebe zaštite od ludaka i manipulatora  - rekla je Sneža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading