BIVŠA ZADRUGARKA POTVRDILA: Večeras ULAZI u Elitu! Oglasila se pred povratak (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.02.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanredno ubacivanje u rijaliti šou-program ili je u pitanju samo šala?

BIVŠA ZADRUGARKA POTVRDILA: Večeras ULAZI u Elitu! Oglasila se pred povratak (FOTO)

Foto: shutterstock

Jedna od najpoznatijih učesnica "Zadruge", Viktorija Viki Mitrović, koja je već bila prepoznatljiva javnosti pre svog učešća u ovom rijalitiju, sada se priključuje učesnicima "Elite". Njeno najavljeno učešće izazvalo je veliku pažnju javnosti, a njeni fanovi već nestrpljivo iščekuju da je vide u novom okruženju.

Naime, Mitrovićeva je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram otkrila da će ih već večeras obradovati svojim ulaskom u popularni rijaliti šou-program, što je izazvalo veliku euforiju među njenim fanovima.

Republika

Foto: instagram.com/viki_mitrovic_official

Viki Mitrović ulazi u Elitu

Međutim, na pitanje jednog korisnika da li će postati deo "Elite", Viki je napisala "večeras" uz emotikon koji plače od smega, te je moguće da je bivša zadrugarka samo pokazala da joj pored skidanja na sajtu za odrasle od ruke ide i sarkazam.

Podsećanja radi, tokom svog boravka u "Zadruzi", Viktorija je privukla pažnju javnosti svojim kontroverznim izjavama i ponašanjem. Ona je čak priznala da se bavila prostitucijom, ali je kasnije osporila te tvrdnje, što je dodatno podgrejalo interesovanje medija i publike za njenim učešćem u rijalitiju.

Ipak, njeno priznanje da ju je sveštenik silovao kada je bila devojčica obišla je region i šokirala gledaoce kraj malih ekrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading